Ron Gessel's profile

Snow Monkeys Nagano Japan

Behance.net
Snow Monkeys
Nagano Japan
Het Jigokudani Apenpark ligt op 850 meter hoogte in het noorden van de Nagano Prefectuur. De 'Vallei van de Hel' is lastig toegankelijk via een voetpad en kenmerkt zich door heetwaterbronnen en koude winters met veel sneeuw. De vallei is beroemd vanwege de grote populatie Japanse Makaken, die bekend staan als de Sneeuwapen, en die overdag afdalen om te baden in de natuurlijke onsen.
Het Apenpark is bereikbaar via Yudanaka-onsen, een badplaats in de Shigakogen Bergen en laatste stop op de Nagaden Nagano Line. Het is een aardig plaatsje met enkele tempels en een groot bronzen beeld van Hyaku Shaku Cannon, de boeddhistische godin van genade.

Groups of snow monkeys  live in Jigokudani (Hell Valley) located in the mountains in Nagano. You can see the famous snow monkeys in Jigokudani Yaen-koen (Hell Valley Wild Monkey Park). Snow monkeys are used to being around people and living as if they are humans. There is an outside hot spring that was made just for the monkeys. In winter, you might see snow monkeys soaking themselves in the hot water while the snow falls on their heads. Somedays they stay up in the mountains, but hopefully you will be able to see them bathe or swim in the hot springs.
Snow Monkeys Nagano Japan
Published:

Owner

Snow Monkeys Nagano Japan

Japanse Makaken, die bekend staan als de Sneeuwapen, en die overdag afdalen om te baden in de natuurlijke onsen.

Published:

Creative Fields