Add to Collection
About

About

The main aim of this project was to design an extension of existing town hall in Tønder, Denmark. As an architectural company “LOOP architects” w… Read More
The main aim of this project was to design an extension of existing town hall in Tønder, Denmark. As an architectural company “LOOP architects” we have cooperated with engineer and landscape architect in order to provide a sustainable solution which could fulfil all the prospective needs. The main inspirational factor was the incredible “black sun” phenonenon that appears only in this part of Denmark. Tonder Town Hall is located next to the “Tøndermarsken” area so it was vary important not to spoil this land and even try to enrich it by providing added value. Read Less
Published:
 
EXISTING TOWN HALL
 
 
OUR PROPOSAL
 
 
STEP BY STEP
 
 
FIRST SKETCH + ELEVATION IDEAS
 
 
PLANS / SECTIONS / ELEVATIONS
 
 
ENERGY CONCEPT
 
 
OTHER VIEWS
 
 
16 COPIES OF OUR 30 PAGES CATALOGUE NEEDED TO BE DELIVERED
 
 
 
 
M. NYMAN & H. MERRILD: supervisory control over the project as owners of "LOOP ARCHITECTS"
 
K. WOJCIK: /concept sketches/ideas /main shape of the building /step by step /3d/ renderings /initial elevations look
D. PURAITE:/plans /catalogue creation /energy concept /elevations
P. MIKUTA: /cross section /elevations /connection with the existing building
 
S. GUSTIN:/landscape
IP. B. Hauggaard-Nielsen /construction consultations