This space is an extension of an existing house. We`ve considered of importance to link the exterior to the interior, and this was done not only by using glazing surfaces, but also by bringing the façade elements (wooden lamellas) inside, on the ceiling. The resulting geometry was also emphasized on the interior floor surface, where we used the same nuance and wood essence. In the vertical plane these intersect with two types of ambient lighting assemblies- a printed, illuminated glass panel and, on the other way, a series of black tubes illuminated at the bottom.  Complementary to the neutral finishes, for dynamics, we`ve intervened with colored elements in yellow and blue shades.

Designed by: arch. int. Cristina Postu
Nature House
1
27
0
Published:

Nature House

1
27
0
Published:

Creative Fields