Merkpositionering - Beerze Bulten

Merkpositionering Beerze Bulten
Onvergetelijk!

Wat
Nederlands meest bekroonde vakantiepark

Hoe
Door alle communicatie terug te brengen naar één toverwoord: onvergetelijk!

Wie
Gezinnen, (jonge) ouders en opa's en oma's in/uit heel Nederland en Duitsland

Waar
Nederland en Duitsland

Waarom
Merkbeleving naar een hoger niveau, consistentie en richting in communicatie, dagrecreatie beter uitnutten, tevens moeite met het vinden van geschikt personeel

Wanneer
Onderscheid voor: lokale aanbieders (dagrecreatie), het vinden van geschikt personeel moeilijker wordt (werkgeversmerk), t.o.v. andere 5* campings (verblijfsrecreatie)
Diensten 
Visie statement, merkidentiteit, communicatiestrategie, propositie ontwikkeling, schrijfwijzer, beeldtaal en art-direction, merkverhaal, campagnes voor dagrecreatie en werkgeversmerk
​​​​​​​
Credits
New Day Studio (commercial), Mark Haayema (scenario), Barbara Trienen (sfeerfotografie) Webstores (technische realisatie), Rick Meinen (fotografie)

Het merk naar een hoger abstractieniveau 

Met de propositie ‘onvergetelijk’ tillen we het merk naar een hoger abstractieniveau. Niet de faciliteiten, de accommodaties of de service staan centraal, maar het hogere doel: samen onvergetelijke herinneringen maken. In alles wat er bij Beerze Bulten gebeurt staat die beleving van de gast centraal, of het nu gaat om de animatie, de keuken of de schoonmaak. Dit ‘onvergetelijke’ visiestatement is toe te passen op Beerze Bulten als merk op zich, maar leent zich ook uitstekend om te worden toegespitst per segment. Zo zorgen we voor consistentie en samenhang in communicatie, waarbij er wel de flexibiliteit is om per doelgroep gerichte boodschappen uit te dragen.


Campagne dagrecreatie dagjebeerzebulten.nl 

Voor de dagrecreatie ontwikkelden we binnen het concept een eigen campagne. Via een middelenmix van outdoor, social, bannering en een gerichte landingspagina krijgen de onvergetelijke herinneringen per thema een beeld. Boodschap: een dagje Beerze Bulten blijft je bij!Beeldlagen sfeerfotografie 

De fotografie ondersteunt de boodschap ‘onvergetelijk’. Ook hier zijn het niet de faciliteiten die de hoofdrol spelen, maar juist de kleine momentjes die het verschil maken en daarom als herinnering bewaard blijven. Er zijn drie ‘lagen’ in het beeld te herkennen: ‘onvergetelijke’ campagnebeelden, ondersteunende sfeerfotografie met veel interactie tussen gasten en medewerkers en tenslotte feitelijke detailshots van faciliteiten, accommodaties en het vakantiepark.


Werkgeversmerk werkenbijbeerzebulten.nl 

Het concept ‘overgetelijk’ leent zich (ook) uitstekend voor een vertaling naar het werkgeversmerk Beerze Bulten. Versta jij de kunst van het maken van onvergetelijke herinneringen? Dan heeft Beerze Bulten de leukste, leerzaamste en gezelligste werkplek voor jou! Middels specifieke templates voor vacatures, referentieverhalen en een eigen vacaturepagina werkenbijbeerzebulten.nl wordt de boodschap geladen voor zowel de vaste krachten als de (jonge) vakantiewerkers.


Commercial 

Ook in de overkoepelende commercial ligt de focus op onderscheidend vermogen. Verbeelding krijgt de voorkeur boven feitelijke registratie, de bijna sprookjesachtige verhaallijn is volledig geschreven op het thema ‘onvergetelijk’. Onderliggende boodschap is dat alle faciliteiten geen doel maar middel zijn, het creëren van onvergetelijke herinneringen is wat iedereen bij Beerze Bulten écht drijft. Dat hogere abstractieniveau impliceert een onderscheidend niveau van dienstverlening, zoals dat past hét 5-sterren vakantiepark van Oost-Nederland.


www.beerzebulten.nl


Merkpositionering - Beerze Bulten
13
751
2
Published: