WORK EXPERIENCE // OFFICE BLOCK REJUVENATION
Work Experience
LOOC/M Architekten, Frankfurt, Germany
Location : Sindelfingen

As part of a revitalization and rebranding process, our concept for this existing 8 storey Office Block is to improve the rental space of existing tenants and to maintain flexibility for future tenants. 
We only had extremely limited financial resources available for the project. In order to find out where we could use this budget most effectively and purposefully, we carried out some preliminary studies and analyses of problem areas. The main changes were adding colour & prominence to the entrance areas, adding colour to the façade and the biggest intervention is implemented at the courtyard where the Co-Working offices will be located. The Courtyard is also the Hub of the building where main communal activities will take place, bringing new life to the building.

WORK EXPERIENCE // OFFICE BLOCK REJUVENATION
1
10
0
Published:

WORK EXPERIENCE // OFFICE BLOCK REJUVENATION

1
10
0
Published:

Tools