Drømmer du om at holde det perfekte bryllup med vielse på standen efterfulgt af en overdådig fest med dine nære venner og familie?
Så er du kommet til det helt rette sted! Hos Strandhotel Marienlyst har du alletiders mulighed for at skræddersy din bryllupsfest i vores fantastiske omgivelser. Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet, så du får præcis det bryllup, du altid har drømt om.

VÆLG DEN PERFEKTE LOCATION TIL JERES KOMMENDE BRYLLUP

Et bryllup er en af de største begivenheder i livet og din bryllupsfest er en dag, som du ikke vil glemme. Rigtigt mange mænd og kvinder drømmer hele livet om at holde den perfekte bryllupsfest – og det vil vi gerne hjælpe jer med at føre ud i livet.
Med vores centrale placering midt i det nordsjællandske kan vi således tilbyde nogle eksklusive rammer, som ingen andre kan matche.

Fra Strandhotel Marienlyst får du en direkte udsigt til både stranden, Øresund og ikke mindst Kronborg slot, som kommer til at danne rammen om din festdag. Hos os har du også mulighed for at blive viet og dermed sige ’ja’ til hinanden på vores strand lige ved havet. Her har du muligheder for at få taget nogle helt uforglemmelige bryllupsbilleder.
Vi har igennem mange generationer været vært for mange uforglemmelige fester, og vi har aldrig været i stand til at tilbyde flottere rammer end det er tilfældet lige nu.
Strandhotel Marienlyst
1
58
0
Published:
user's avatar
Bryllupsfotograf Vores Store Dag

Strandhotel Marienlyst

1
58
0
Published:

Creative Fields