Mountain View - I Villa
Our main goal here was to develop the design of this three-floors apartment where the bedrooms will be completely isolated from other areas. The comfort zone is on the first floor. This will not allow noise to reach the bedrooms when any of the residents aim to sleep.The wood has been used as natural materials that suggest comfort while incorporating LED lighting and using marble and white fair face concert  to reflect nature. The availability of a large amount of windows throughout the apartment is a satisfactory natural solar panel, which allowed us to apply a monochromatic dark-colored palette; with some walls with a lighter stone to balance the bright and bright colors.
Mountain View - I Villa
6
30
0
Published:

Mountain View - I Villa

6
30
0
Published:

Tools

Creative Fields