T.S .'s profile

Transavia - Reisverhalen om lekker in weg te dromen

Transavia 
Reisverhalen om lekker in weg te dromen

Transavia - Reisverhalen om lekker in weg te dromen is een webapp voor reizigers van Transavia. De webapp verzorgt te allen tijden van de reis de mogelijkheid om te kunnen genieten van talloze reisverhalen.


Als reiziger ( tickethouder ) bij Transavia ontvang je inloggegevens waarmee je voor, tijdens en na jouw vakantie kunt genieten van 99 interactieve verhalen. Door in te loggen op je desktop kun je makkelijk voor de reis verhalen toevoegen aan jouw verhalenbundel die je kunt downloaden op een smartphone, tablet, notebook of ander device wat je meeneemt in het vliegtuig voor offline gebruik.


Eenmaal ingelogd kun je als reiziger tussen verschillende categorieën kiezen. Ook kun je als reiziger sorteren op waardering of de datum van creatie.
De reiziger wordt erop gewezen dat ze een bundel samen kunnen voegen om op een apparaat te "downloaden" wat zij in het vliegtuig gebruiken.
Maar het is ook mogelijk om losse verhalen te downloaden die offline op de pagina beschikbaar blijven.
De reiziger hoeft zich geen enkele zorgen te maken omdat de Transavia website met de geselecteerde verhalen zelfs zonder actieve internetverbinding te gebruiken is. 

Dit komt door de serviceWorker die op de achtergrond geselecteerde delen van de website offline beschikbaar maakt middels "cache". Het maakt het leven een stuk gemakkelijker en de reiziger hoeft geen ongemakkelijke .pdf's of .jpg's meer te downloaden, maar kan gewoon terugkeren naar de browser.
Wat tof, de gebruiker hoeft zich nergens druk om te maken en kan op zijn gemak alle mooie interactieve verhalen lezen.
De gebruiker kan ook een waardering achterlaten. Dit kan ook als de reiziger offline is tijdens het vliegen. Op het moment dat de reiziger weer een netwerkverbinding heeft, worden de opgeslagen waarderingen gesynchroniseerd met onze database.

De singple-page verhalen zijn voorzien van een makkelijke navigatie terug naar het overzicht, maar de gebruiker wordt ook geteased om gelijk verder te kijken naar andere verhalen.

PROJECT WEB  |  Tomas S.  |  HVA - CMD
Transavia - Reisverhalen om lekker in weg te dromen
Published:

Transavia - Reisverhalen om lekker in weg te dromen

Published:

Creative Fields