• Add to Collection
  • About

    About

    The project called for the renovation to a dilapidated 1980's house. The client had access to reclaimed steel I beams and timber from an old fac… Read More
    The project called for the renovation to a dilapidated 1980's house. The client had access to reclaimed steel I beams and timber from an old factory. This was utilised to modernize the building with a clip on structure to the facade of the building. The original plan was opened up for improved natural light and spatial continuity. Read Less
    Published:
PROGRAM: RESIDENTIAL
LOCATION: GLENASHLEY, DURBAN, SOUTH AFRICA
SIZE: 280m²

The project called for the renovation to a dilapidated 1980's house. 
The client had access to reclaimed steel I beams and timber from an old factory. This was utilised to modernize the building with a clip on structure to the facade of the building.
The original plan was opened up for improved natural light and spatial continuity.