Divat grafika | Poszterek. Amióta a divatipar egyre önállóbb műfajként létezik, mindig is emblematikusan mutatta meg korának lelkületét. Akkor is így van ez, ha művelői egyáltalán nem is ambicionálják az effajta törekvéseket. Mondhatni, akár a tervező grafikusok akarata ellenében is kiütközött képeiken a társadalmi közérzet. Egyszerűen csak azért, mert a divanak kötelező biztosra mennie, meg kell érintenie, szólítania a közönségét.
Fotóalbum | Glamourfotózás

Manapság az erotikus modell portfólió készítés és az glamour fotózás szorosan összekapcsolható. A portfólió készítés területén a glamour fotózás a leglátványosabb hatást keltő műfaj. A portfólió készítés esztétikus háttér elemekkel összekapcsolva lenyűgöző hatást érhet el mind a glamour portfólió készítés során résztvevő modell számára, mind pedig a fotókkal megcélzott célközönség számára egyaránt.

A glamour portfólió készítés nőies ruhában kosztümben, fürdőruhában és fehérneműben egyaránt készíthetőek. Ebben a stílusban a ruhák sokaságával tesszük színessé, látványossá a glamour portfólió készítés sorozatát.

A glamour portfólió készítés sem igényel nagyobb készülődést a többinél. A kipihent modellnél nincs szebb! Egyedi ötleteket a tőlünk elvárt, legnagyobb szaktudással valósítjuk meg. A glamour portfólió készítés során több arcunkat mutathatjuk meg, több stílust ötvözve.
Linergie Ads
1
6
0
Published:
Blendemanus .'s profile
Blendemanus .

Linergie Ads

1
6
0
Published: