Hvordan Man Laver Video Marketing 
 
Arbejde For Din Virksomhed
Hvis du ejer en virksomhed, er du nødt til at fortsætte med at tænke på markedsføring. Hvis folk ikke kender din virksomhed, kan det lige så godt ikke eksistere. Men hvis du gerne vil have et ben op på konkurrencen, 
overveje Video Marketing. Følgende er en række nyttige video markedsføring ideer, der kan være en stor hjælp.
 
Når du producerer videoindhold, skal du ikke bekymre dig for meget om produktionsværdier. Du behøver ikke nødvendigvis at bruge en formue til at producere en høj kvalitet video. Store virksomheder har ramt det store ved blot at bruge demoer lavet af individuelle medarbejdere fra deres virksomheder.
 
Vælg gode og velgennemtænkte titler, når du begynder at bruge video marketing. Relevante, interessante titler vil tiltrække seere. Din titel vil også give dem en idé om, hvad de kan forvente af din video. Tilbring et par minutter, der kommer op med en god titel. Du vil blive glad for du gjorde.
 
YouTube bør ikke ignoreres. Alle video marketing indsats skal begynde her. For én ting, din video er hostet gratis. Du vil være på en af de mest sete hjemmesider på planeten. Det er også andenpladsen så vidt søgemaskiner gå, og så det er den mest populære site for videoer.
 
Hvis du ønsker at promovere en bestemt vare eller tjenesteydelse i en video, skal du give dine seere et link, de kan følge for at få produktet eller tjenesten. Det er en god idé, hvis det er inden for den faktiske video-afspiller. Du vil holde dine links med din video.
 
Du bør se, om dine venner og kolleger gerne vil involvere sig så godt. Brug en person, der kan håndtere at være i en video. Sørg for, at de har en venlig opførsel, klæde sig ordentligt, og tale i en klartone. Du bør ikke tøve med at indslag mere end én medarbejder eller kollega i dine videoer.
 
På din video side skal du sørge for at inkludere en tilmeldingsliste til tilmelding. Give seerne mulighed for at anmode om yderligere oplysninger i forbindelse med videoen. Du kan derefter bruge denne forbindelse til at promovere dine produkter og tjenester.
 
Du skal opretholde en konsistent og specifik tone i dine videoer. En grin-out-højt sjove video kan være lige så vellykket som en sådan video. Tænk over, hvad det er præcis du forsøger at markedsføres, og den type mennesker, du forsøger at nå. Forståelse af dit publikum kan virkelig hjælpe dig med at vokse din virksomhed med succes gennem video markedsføring.
 
Medbring et kamera med dig, når du deltager i arrangementer som messer, festivaler eller konventioner. Dette vil give dig mulighed for at interviewe eksperter og/eller dokumentere dine erfaringer. Hvis du taler ved arrangementet, har nogen film din snak.
 
Styrk din online tilstedeværelse ved at bruge videoer til at linke seerne med dine forskellige websites og profiler på de sociale medier. Hvis nogen ser din video på YouTube, er de måske ikke klar over, at du også har en Facebook-side. Promovering af andre websites driver din virksomhed til dem.Sammenkædning din video og dine sociale medier sites vil øge dit salg.
 
Hvis du ikke føler dig tryg ved din evne til at lave videoer, kan du ansætte nogen til at oprette på dine vegne. Har en konkurrence med kunder til at lave den bedste video. Til gengæld for præmien, så lad folk vide, at den vindende video vil blive brugt som en kommerciel for dit projekt.
 
Gør Marketing videoer kort og til det punkt, med god information. Online seere har normalt kortere opmærksomheds intervaller. Dine videoer bør ikke være mere end fem minutter i længden for at forhindre seerne i at klikke fra din video, før den er færdig. Selv hvis dit indhold er fantastisk, vil det ikke være meget godt, hvis seerne holder op med at se halvvejs igennem.
 
Din video bør kort diskutere dit brand, produkter og tjenester, og et incitament, der vil lokke dem til at abonnere på dine e-mails. Nævn et incitament, såsom en gratis e-bog eller konkurrence. Når dine seere se, at der er en reel person bag produktet, det forbedrer din troværdighed.
 
Dine videoer bør begynde med en munter introduktion. Lad dem vide, hvilken virksomhed du arbejder for, og hvem du er i starten. Når du er i slutningen af videoen, sige farvel i en god tone.
 
Folk, der har succes med Video Marketing ved, at du er nødt til at reagere på kommentarer til dine videoer i tide. Ofte er der spørgsmål om dine produkter eller om din virksomhed, der kræver en rettidig respons. Overvåg kommentarerne side under din video, og reagere på kommentarer efterladt af tankevækkende seere.
 
Dine videoer skal altid give ægthed. Seerne finde tale mere troværdig, når taleren synes at være ærlig. Folk vil ikke se dine videoer, hvis du ikke synes troværdig.
 
YouTube
 
YouTube er det mest populære websted til deling af videoer, men det er bestemt ikke den eneste derude. Du bør helt sikkert inkludere de mest populære websteder, men du bør også sende videoer på andre steder, hvor potentielle kunder er tilbøjelige til at befolke. Bed kunderne om at besvare undersøgelser for at finde ud af, hvilke video websteder de besøger ofte.
 
Overvej at betale et websted, der er populært med din niche til at indslag din video; Dette er en god investering af din markedsføring dollars. Undgå tjenester, der lover at føje din video til en pop op-annonce eller en irrelevant hjemmeside. Gør brug af undersøgelser for at vide, hvilke websteder dominerer dit publikums surfing vaner.
 
Vær ærlig over for dine seere, og Vær specifik omkring indholdet af dine videoer. Skriv det i din beskrivelse og begyndelsen af din video, så de kan vide, hvad de kommer ind i. Hvis de relaterer til, hvad de hører eller ser, vil de være sikker på at klikke på din video for at se mere.
 
Sørg for at fuldføre din video med en opfordring til handling, samt et spørgsmål til dine seere. Dette vil hjælpe lokke dine seere til at konversere, hvilket vil få dem til at efterlade kommentarer og udvide din eksponering.
 
Som du har lært lidt mere om at bruge videoer i marketing, kan du anvende nogle af disse tips til din virksomhed. Videoer er en nyere og meget velkendt måde at markedsføre en virksomhed, så du er nødt til at lære, hvad du kan om video markedsføring. Hvis du gør, vil du være sikker på at tjene flere overskud.
YouTube og video
2
17
0
Published:

YouTube og video

2
17
0
Published: