A Sentimental Journey
Tijdens mijn stage bij VanderVeer Creative Agency kreeg ik een opdracht voor het Stedelijk Lyceum Kottenpark. Namelijk een programmaboekje maken met aansluitende A2 en A3 posters en een entree ticket. Dit was voor de grote dans- en muziekavond van het Stedelijk Lyceum Kottenpark. Deze voorstelling zou 4 april 2019 uitgevoerd worden en moest dus mooi gepresenteerd worden. 
De opdracht was om het 25 jarige jubileum uit te beelden. De titel was A Sentimental Journey. Dit stond voor de 25 jaar dat ze deze avonden organiseerden en ik vond dit een prachtig onderwerp. Niet alleen het onderwerp was bijzonder maar ook dat dan het vertrouwen van zo iets in mijn handen werd gelegd. Dat was best wel bijzonder voor mij.
Let op: Dit is niet een eigen opdracht maar in opdracht van VanderVeer Creative Agency
Hieronder het logo wat ik bedacht heb voor de uitingen.
Dit was de eerste opdracht die ik had gekregen bij mijn stage bij VanderVeer Creative Agency en het was dus nog even wennen hoe alles te werk ging binnen een bedrijf. Ik heb ook voor het eerst gewerkt met Shutterstock. Er ging een wereld voor me open hoe veel er allemaal wel niet beschikbaar was haha! 
De danseres komt van Shutterstock en heb ik helemaal bewerkt. Het rook effect heb ik gemaakt in photoshop en later terug laten komen in alle uitingen. Door middel van veel oefenen en tutorials volgen op YouTube is dit gelukt.
Gemaakte poster
De tijdlijn op de jurk staat voor de jaren dat ze deze voorstelling al organiseren. De danseres springt van 1995 naar 2019!
Gemaakte entreetickets
Ik vond het nog best lastig om in deze stijl te werken omdat ik zelf een hekel heb aan de kleur roze. Ik werk het liefst zo donker mogelijk. Maar tegelijk zag ik dit als een super toffe uitdaging!
Het programmaboekje was pas een echte oefening! Ik heb hier vooral geleerd hoe ik een boekje op moet maken, wat belangrijk is voor de drukker en wat de standaard regels zijn waar ik me aan moet houden. Ik heb hier veel van opgestoken en vond het interessant om dit te mogen doen en te zien. 
Het programmaboekje
Ik ben heel erg blij met deze opdracht en deze kans wat ik van VanderVeer Creative Agency heb gekregen. Het eindresultaat is één mooie stijl wat goed doorloopt, al zeg ik het zelf. 
Nogmaals: Dit is niet een eigen opdracht maar in opdracht van VanderVeer Creative Agency
A Sentimental Journey
1
4
0
Published:

A Sentimental Journey

1
4
0
Published: