Tijdens mijn stage bij VanderVeer Creative Agency heb ik de opdracht gekregen om voor de kapperszaak NIVO meerdere uitingen te maken, waaronder zijn visitekaartje! Ik ben zelf erg trots op het eindreslutaat omdat ik enorm uit mijn comfort zone ben gestapt.
Let op: Dit is niet een eigen opdracht maar in opdracht van VanderVeer Creative Agency
Als eerst heb ik voor mijzelf, samen met Ivo, een stijl bepaald. Hij was erg open voor suggesties en had niet direct een idee wat hij zelf wou. 'Maak maar wat, ik heb er vertrouwen in dat het goed komt'. Omdat ik weet dat zijn zaak en zijn site redelijk Urban Style is, heb ik gekozen om niet al te veel poespas te gebruiken. Wel wou ik knallen met kleuren. Dat paste wel bij Ivo; chaotisch. Ik heb de volgende afbeelding eerst in Adobe Illustrator gemaakt en daarna nabewerkt, de schaduwen, in Adobe Photoshop. Dit zou de basis worden voor mijn ontwerp(en)
Buitenbord voor de winkel
Na het buitenbord ben ik begonnen met meerdere waardecheques. Bonnen die in te leveren zijn bij NIVO de kapsalon. Dit zijn studentenbonnen waarmee je 50% van je aankoop bij NIVO terug kunt krijgen voor je studentenvereniging. Een fijne actie voor de niet al te rijke studenten in Enschede!
De cadeaubonnen
Na dat dit allemaal afgerond was en aangeleverd, wou Ivo ook nog een visitekaartje. Het idee was dat het een mooi clean kaartje werd met een glanzend logo. Dit valt moeilijk te zien op een afbeelding maar de achtergrond is mat zwart en NIVO de kapsalon zal glanzend worden gedrukt op het kaartje. De achterkant, de kant met alle informatie, is wel zoals deze geprint ook zal zijn. Ondanks dat het kaartje strak en zwart moest zijn, wou ik wel de kleuren terug laten komen wat ik eerder ook gebruikt heb. Vandaar dat ik een heel dun randje heb gemaakt met de kleuren.

Hieronder heb ik nog een voorbeeld van hoe goed de stijlen bij elkaar passen en hoe ze op elkaar aansluiten
Dit is wat ik gemaakt heb voor NIVO. Ik ben trots op hoe ik één stijl heb kunnen doorvoeren terwijl er nog geen stijl bestond en Ivo niet wist wat hij wou. Ik vind dit zeker een opdracht waar ik veel van geleerd heb, waaronder uit mijn comfort zone stappen en nieuwe dingen proberen. 
Nogmaals: Dit is niet een eigen opdracht maar in opdracht van VanderVeer Creative Agency
NIVO
1
20
0
Published:

NIVO

1
20
0
Published: