Salt Communications's profileBakos Tamás's profile
Vízimentők - Lifeguard - Wasserrettung


A VMSZ olyan civilszervezet, amely a közösség számára elsőrendűen (megkérdőjelezhetetlenül) fontos tevékenységet, életmentést, eszközmentést és a megelőzéssel kapcsolatos képzési feladatokat lát el önkéntes alapon, önerőből, ugyanakkor professzionálisan és hatékonyan. Nem hatóság, nem kormányzati szerv, nem a magyar egészségügyi rendszer része, nem profitorientált vállalkozás. Tevékenységét kormányzati, vállalati és magánjellegű támogatásokból, valamint értékesített szolgáltatásokból tartja fent.

Ha feltételezzük, hogy a tevékenység lényege a MENTÉS, mégpedig
emberpróbáló, kiélezett körülmények között, akkor a jel (embléma)
legyen mentési segédeszköz, erős megkülönböztető jelzés, ahogy
a sziréna, reflektor, mentőöv…

Tehát hozzunk létre egy, a mentést támogató funkcionális TÁRGYAT, ami nemcsak a parton, de a mentés közben is szolgálatban van. A jel ne csak utaljon, hanem vegyen részt a mentésben! Ebben az olvasatban elléptünk a hagyományos értelemben vett logotípiától és messzebbre igyekeztünk tekinteni. Kitüntetetten ezt a szempontot vettük előre, ennek rendeltünk alá minden mást. A VMSZ filozófiájához igazodtunk: az emberi élet az első! Amikor menteni kell, akkor a hajánál fogva ragadjuk meg a fuldoklót.

A logotípia minden pillanatban legyen akciókész állapotban.
Hangsúlyozott megrendelői kérésre a Konstantin keresztet beépítettük az új arculatba.
Vízimentők - Lifeguard - Wasserrettung
17
363
0
Published:

Vízimentők - Lifeguard - Wasserrettung

A VMSZ olyan civil szervezet, amely a közösség számára elsőrendűen (megkérdőjelezhetetlenül) fontos tevékenységet, életmentést, eszközmentést ésa Read More

17
363
0
Published: