Tóth Gergő's profile

Puszedli Patisserie | Logo and Packaging Design

A puszedli cukrászda és tortaműhely, egy kis családi vállalkozás, ami 2019 májusában indult. A cukrászdát egy házaspár üzemelteti és ők a személyzet is egyben. Helyben sütött friss sütemények, torták és fagylalt várja, az oda látogatókat. 
A házaspár hölgy tagja tudhatja magáénak a cukrász szakmát, amit immár 20 éve gyakorol. Úgy érezte, ez idő alatt annyi tapasztalatot sikerült összeszednie, hogy ki tud szolgálni akár egy széles vevőkört is. 

A feladat a Puszedli névre hallgató cukrászda logójának megtervezése, kellemes és barátságos stílusban. Emellett a levélpapírt, névjegyet, a logó különböző felhasználási módjait és csomagolás tervezetet is be kellett mutatnom.

-

The Puszedli patisserie and cake shop a small family business, which is started in 2019 May. A married couple runs the patisserie and they are also the staff. They are making fresh pastries, cakes and also available ice cream. From the couple, the lady is the confectioner, 20 years already. She had manage during this time so much experience, that she could serve a wider cusomer base too. 

My task was to design a logo for the Puszedli patisserie, in a friendly and pleasant style. Besides, I also had to present the letterhead, business card, different uses of the logo and also the packaging design.Puszedli Patisserie | Logo and Packaging Design
Published:

Owner

Puszedli Patisserie | Logo and Packaging Design

My task was to design a logo for the Puszedli patisserie, in a friendly and pleasant style. Besides, I also had to present the letterhead, busine Read More

Published: