• Add to Collection
  • About

    About

    This Project was commissioned by a dental clinic in Valencia that needed to increase the working space and have a showcase in the center of Valen… Read More
    This Project was commissioned by a dental clinic in Valencia that needed to increase the working space and have a showcase in the center of Valencia city. Read Less
    Published:
Identis dental clinic
Valencia
 
/ IDENTIS 2.0 /
 
LOCATION: VALENCIA -ES-
TYPE: Dental Clinic extension in Valencia
SURFACE: 230 m²
TEAM: Alfonso Baños Castiblanque, Angela Cardiel Casado, Jordi López Aguiló
YEAR: 2013
 
This Project was commissioned by a dental clinic in Valencia that needed to increase the working space and have a showcase in the center of Valencia city. 
It was needed to bring as much natural light as possible, so we chose a translucent glass partitioning system. This doorless partition is bent in W shape, ensuring the inner distribution privacy but preserving the atmosphere of a continuous space. The translucency of the glass is variable, being less transparent while close to the ground or in the places that we need more privacy.
 
©2013 kutarq studio