Voor het dorpsfeest van Ename komen mensen van ver. Op deze vierdaagse feesten is er van alles te doen zoals paardenspektakels, vuurwerk, een foodtruckfestival, een kleine gezellige kermis, party's, … 

Jaarlijks kreeg je het programma op de achterkant van een gele A4 maar sinds enkele jaren was dit niet meer het geval omdat er zoveel te doen is! Tijd voor iets nieuws. 
Met deze gloednieuwe folder krijgen alle dorpsgenoten nu te zien wat er allemaal te doen is op dit dorpsfeest. Naast een compleet nieuwe folder probeer ik ook langzaam af te stappen van het overheersende geel en maak ik plaats voor het typische blauw dat ook gekend staat voor Ename. De pelikaan uit het wapenschild krijgt ook een andere schikking dan dat we gewoon zijn. 


De "gele gids" van Ename is voortaan in het blauw. Hierbij is de cover van de flyer overgezet naar een cover voor A4. 

Ook voor facebook is een aangepaste versie van de cover gemaakt. Zo is de omslagfoto aangepast dat deze zowel op desktop als mobiel perfect leesbaar is. 


Voor één van de events is er ook een label ontworpen. Deelnemers die mee deden aan de rondrit met hun 50CC scooter kregen na afloop dit textiel label.
Enkele weken voor het event werden ook deze banners geplaatst, daar waar voertuigen Ename binnen en buiten rijden. 
Feeste T'ename 2019
0
21
0
Published:

Feeste T'ename 2019

Nieuw ontwerp voor dorpsfeest Feeste T'ename
0
21
0
Published:

Tools

Creative Fields