caroline koppers's profile

Buro Improof merkontwikkeling door Helder Merk

Bewijs dat klantbeleving werkt.
De start van een nieuw bedrijf

 De ondernemers van Buro Improof vroegen Helder Merk om de positionering en vormgeving van het merk van hun nieuwe bedrijf. Tijdens een workshop bepaalde we eerst welke betekenis het merk zal gaan hebben in het hart en hoofd van de klanten. Wat volgde is een sterke merkbelofte, onderscheidend merkverhaal en de totstandkoming van de identiteit. Met de lancering van de nieuwe website opende de Klantbelevers officieel hun deuren. 
De komst van het logo. 
Even andersom kijken

Een uitroepteken! Die gebruik je om ergens nadruk op te leggen. Als je ergens heel zeker van bent. En ook moet je even andersom kijken om de i te zien, net als de Klantbelevers die kijken andersom naar je bedrijf, vanuit het oogpunt van de klant, om zo het bewijs te leveren voor verbetering en vernieuwing.
Het merkverhaal
Bewijs dat klantbeleving werkt. Buro Improof

Wij weten dat jij hard werkt voor een optimale klantbeleving. Want jij weet dat een tevreden klant langer blijft, meer koopt en positief over je praat. Goed voor het bedrijf dus en passend bij je ambitie. Maar wat nou als we het omdraaien. Dat jij niet alleen werkt voor klantbeleving, maar klantbeleving ook werkt voor jou? Dat je zeker bent van wat werkt en wat niet werkt. Dat je verbetert en verandert op basis van de feitelijke mening van je klant. Wij draaien die wereld graag voor je om! Nodig de Klantbelevers uit en werk met wat de klant echt van je vindt. Samen met de klant kunnen we zo verbeteren en veranderen met zekerheid en zonder verspilling. Want via het hart van de klant maak jij je succes.Buro Improof is branded by Helder Merk under the guidance of Caroline Koppers
Buro Improof merkontwikkeling door Helder Merk
Published:

Buro Improof merkontwikkeling door Helder Merk

Published: