Lavet i samarbejde med Tonja Birkebæk, Mie Bagger og Rikke Rehkopff


BAGGRUND
Dynaudio laver højtalere og er gode til det. De laver også højtalere til Volkswagen biler, og det er altså nede ved bilforhandleren slutkunden skal overbevises om at opgradere lyden i bilen.

BRIEF
Hvordan kan vi overbevise slutkunden om at opgradere deres VW med premiumlyd fra Dynaudio. Hvordan kan vi vise den øgede livskvalitet god lyd kan medvirke til og visuelt understrege det skræddersyede produkt en Dynaudio højtaler er?

RESEARCH
For at blive klogere på bilhøjtalere og finde ud af hvordan forhandlerne taler om Dynaudio til slutkunden ringede vi rundt til Volkswagen-forhandlere rundt omkring i landet. Vi blev hver gang mødt af en tøvende og tvivlende sælger. 

HØR SELV HER:DEBRIEF
Hvordan kan vi få skabt opmærksomhed omkring Dynaudio nede ved Volkswagen-forhandlerne, således at sælgere såvel som kunder ikke kan undgå at tage stilling og lægge mærke til Dynaudio. 

LØSNING
Vores løsning er en kampagne som består af en pop-up in-store lydinstallation hvor man selv kan høre forskellen på god og dårlig lyd, et kampagnesite der reklamerer for netop dette samt en række Academy Live foredragsaftener. Målgruppen kan igennem disse tre elementer selv blive til lidt af en ekspert på lydkvalitet og Dynaudio.
Dynaudio Carlab
0
36
0
Published:

Dynaudio Carlab

0
36
0
Published: