user's avatar
Csatangolunk - Frida Kahlo I.
Csatangolunk - Frida Kahlo I.
Avagy így maradtunk le Fridáról

Felcsillant a szemem, amikor megtudtam, hogy 2018. október 01. és 2018. november 04. között Frida Kahlo kiállítás lesz a Magyar Nemzeti Galériában. A gyerekekkel eddig még csak kisebb kiállításokon voltunk, és mivel mindegyik alkalom nagyon jó élmény volt mindannyiunknak, úgy láttam, hogy megértünk az első naaagy nagy közösre. Sajnos hajlamosak vagyunk addig keresni a legmegfelelőbb alkalmat 1-1 adott programnak, míg a végén lemaradunk róla, de ezúttal „időben” találtam helyet a naptárban. Így kerekedtünk fel október 31.-én. A kis mormoták megint 10-ig aludtak, így nagyjából dél volt, mire sikerült elindulnunk. Közbejött 1-2 kitérő, aztán mivel nagyon szép idő volt, úgy döntöttünk, hogy felsétálunk, lépcsőzünk a Clark Ádám térről. Gréti mostanában az önálló független kislány korszakát éli. Az elszántsága hatalmas, a lábacskái viszont még igen aprócskák, így ez merőben meghatározta a tempónkat.
Fél 3-kor sikerült beállnunk a kígyózó sorba, majd 10 perc álldogálás után vettem észre egy táblát, amin az volt olvasható, hogy óránként (az elővételeseken felül) 50 embert engednek be.
Gyorsan elkezdtem megszámolni, hányan vannak előttünk. A sor egyharmadáig sem értem még, és már 68-nál tartottam. Ekkor realizálódott bennem, hogy nem fogunk bejutni. Nagyon elkeseredtem (és Gréti is, ahogyan a fotón is láthatjátok 😢), de be kellett látnom, hogy erről most lecsúsztunk.
Csatangolunk - Frida Kahlo I.
0
14
0
Published:

Csatangolunk - Frida Kahlo I.

0
14
0
Published:

Tools

Creative Fields

Attribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No Derivatives