user's avatar
Online merkuitstraling, toolkit 9 ICT-bedrijven, TSS
Alle TSS-werkmaatschappijen stralen online eenheid uit
 
TSS is met ruim 1.800 medewerkers een van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland. De werkmaatschappijen van TSS hebben ieder hun eigen markt die varieert van ziekenhuizen tot autoleasebedrijven. TSS wil dat alle werkmaatschappijen online eenheid uitstralen, maar ook hun eigen identiteit bewaren. Aan Smidswater de opdracht om, binnen de overkoepelende TSS-huisstijl, aan die wens te voldoen.
Online toolbox
De basis vormt een online toolbox waarin de eenheid wordt vastgelegd. Smidswater definieert hiervoor verschillende bouwstenen binnen een dynamisch grid. De toolbox is bovendien een inspiratiebron voor de werkmaatschappijen. Zij kunnen de bouwstenen die andere maatschappijen hebben vastgesteld ook gebruiken voor hun eigen website.
Merkbeleving
TSS wil dicht bij haar klanten staan, en haar ICT-oplossingen vinden we overal om ons heen. Dat uitgangspunt heeft Smidswater vertaald naar een interactief onderdeel op de homepage van alle websites: een TSS-medewerker draait 360 graden in de omgeving van de klant en eindgebruiker. De websites worden gebouwd met een dynamisch grid. In combinatie met de losse bouwstenen zorgt dit ervoor dat de stijl probleemloos kan worden doorvertaald naar andere digitale communicatiemiddelen, zoals smartphones en tablets. 
"Het is geen gemakkelijke opgave: eenheid creëren
tussen 9 websites én ruimte bieden voor eigen invulling. 
Ik ben als opdrachtgever heel erg tevreden.
De online merkidentiteit staat als een huis en draagt bij
aan onze communicatiedoelstellingen."
 
Pascal Timmermans,
Senior projectleider online Total Specific Solutions
 
 
Project en team
 
Opdrachtgever: TSS
Project: ontwikkeling online toolkit
 
Bureau: Smidswater (www.smidswater.nl)
Account: Dennis Paauw
 
Online merkuitstraling, toolkit 9 ICT-bedrijven, TSS
1
219
0
Published:

Online merkuitstraling, toolkit 9 ICT-bedrijven, TSS

TSS is een van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland. TSS wil dat alle werkmaatschappijen online eenheid uitstralen én Read More
1
219
0
Published: