ALBA ARQUITECTA
 
 
Creació de la identitat gràfica per Alba Carbonell arquitecta. Jove amb idees fresques i amb una arquitectura marcada per l'urbanisme i sobretot per l'estudi/anàlisis de l'entorn alhora de posar-se a treballar. La imatge creada juga amb les textures (el llenguatge visual de l'arquitecte) en els plànols i esquemes per així donar informació sobre la professió i la manera de treballar d'ella. El símbol seria el resultat d'unir la seva inicial amb la seva passió, l'Arquitectura, fusionant-se entre si en una sola, i permetent així que tenir un segell contundent i personalitzat.

-

Creación de la identidad gráfica para Alba Carbonell arquitecta. Joven con ideas frescas y con una arquitectura marcada por el urbanismo y sobre todo por el estudio / análisis del entorno a la hora de ponerse a trabajar. La imagen creada juega con las texturas (el lenguaje visual del arquitecto) en los planos y esquemas para así dar información sobre la profesión y la manera de trabajar de ella. El símbolo sería el resultado de unir su inicial con su pasión, la Arquitectura, fusionándose entre sí en una sola, y permitiendo así que tener un sello contundente y personalizado.
 
 
ALBA ARQUITECTA
326
3339
28
Published:

ALBA ARQUITECTA

Creació de la identitat gràfica per Alba Carbonell arquitecta. Jove amb idees fresques i amb una arquitectura marcada per l'urbanisme i sobretot Read More
326
3339
28
Published:
Copyright Info

Attribution, Non-commercial, No Derivatives

Read More