Ladekabel type C

Hvis du vil bruge ladekabler type C, er der flere ting, som du kan gøre for at give dig selv den bedste brugsoplevelse med den nye USB-standard.

Vælg den rigtige længde
Det lyder måske som en bagatel, men længden på dit USB C-kabel kan få indflydelse på din opladning.

Det kan være praktisk med et langt USB C-kabel, hvis du bruger det til flere ting, men hvis du vælger et USB C-kabel, der er for langt i forhold afstanden mellem opladeren og enheden, så er der risiko for, at dit kabel får knæk.

Sker det, så risikerer trådene i kablet at blive beskadiget. Dit kabel knækker næppe midt over, men en beskadigelse af trådene i det vil give en forringelse af kablets ydeevne. Det vil give en oplevelse af et USB C-kabel, der ikke kan oplade eller transportere data så hurtigt, som det er beregnet til.

Vælg den rigtige producent
Selvom USB C kan være løsningen på mange af fremtidens udfordringer i forhold til antal af kabler og kablernes muligheder, så er det vigtigt, at du vælger et kabel fra den producent, hvis hardware kablet skal bruges til.

Alternativt skal du købe et USB C-kabel med de samme konfigurationer som det originale kabel, der fulgte med til din telefon eller computer. Standarderne er endnu ikke helt ens indenfor USB C-kabler, så det er vigtigt, at du vælger et med samme konfigurationer, idet det sikrer dig mod at opleve langsommere opladningshastighed.

Brug USB C til alle dine enheder
Vil du gerne opleve flere af de fordele, som et USB C-kabel kan give dig, så behøver du ikke skifte dine enheder ud før tid. Muligheden for hurtig dataoverførsel er der, selvom din computer kører med USB 3.0, eller din telefon med USB-micro.

Du kan få forskellige former for adaptere eller kabler, der giver dig mulighed for at tilslutte et USB C-kabel til netop din enhed. Du skal blot vælge netop den adapter eller det USB-kabel, der passer til din enhed.

Hold øje med de forskellige kabeltyper
Selvom indgangen til stikket er den samme, så kan der faktisk godt være forskel på de forskellige kabler. Du skal derfor være opmærksom på, om du nu også rent faktisk benytter et USB C-kabel, eller om du benytter dig af et Thunderbolt-kabel.

Kablerne ser ens ud, men deres kapaciteter er ikke ens. Det kan påvirke både strøm- og dataoverførslen på uhensigtsmæssige måder.

Artikel om USB C
0
21
0
Published:

Artikel om USB C

0
21
0
Published:

Creative Fields