general Hospital
at El Mansoura 
We worked on building an environment has the ability to impact patients’ health and psychological well-being. Features such as bright rooms, access to natural daylight and outdoor views can improve the healing process by giving patients a psychological and physical life.
The concept implies that the physical healthcare environment can make a difference in how quickly patients recover ​​​​​​​
So we take a design decision to direct the mass to the north to provide the best air ventilation and natural lighting.
And we divided our hospital into 4 masses with a green areas and landscape between them to provide good view for patient in addition to good ventilation and day light and to provide also an outdoor  waiting area with a luxury view for patients' families or various activists.   
Main Entrance interior shot
Elevations
Layout
Thank you,.
General Hospital
22
345
2
Published:

General Hospital

hospital project
22
345
2
Published: