user's avatar
AMNIÖTIK SODA PROJECT
Amniötik Soda Project surt dels laboratoris experimentals de la mà de tres "doctors" especialitzats en diferents camps, que han ajuntat les seves invetigacions més recents en un projecte artístico-desestructural.

Aquest grup experimental, han realitzat un intent d'extrapolar mitjançant una performance sensorial, uns dels possibles factors que s’entrometen en la psíquis de l’home i que comporten la tendència innata del ésser a la necessitat de ser controlat i a destruïr la verdadera naturalesa humana.

Aquest factor es considera la causa dels intents reiterats de substituir la vida per un sistema social creat en un laboratori, en probetes i en la que el ser humà tan sols és una robotització sense idees ni pretensions.

Fotografia Pere de Prada. Actuació festival Parada Zero. Exabrupto 2016
Jordi Murillo, Especialitzat en extirpació sonora, Andreu Elias, Dr. en deformació estructuro- escultural i Joan Gol Màster en Lobotomització audiovisual. han creat un laboraXtori experimental en directe on fusionen les seves especialitats i estudis per a donar vida a la seva primera tesis anomenada Síndrome de Comunicació Eugenèsica.
Fotografies Pere de Prada, actuació La Tintoreria creativa 2016
Mitjançant l’experimentació sonora i visual i l’escultura, Amniötik Soda Project, recrea un paral.lelisme distòpic i subjectiu, amb el mòn d’avui en dia, on cada vegada està més a prop del que descrivia Huxley en les seves noveles, on anticipava el desenvolupament en la tecnologia reproductiva, cultius humans i hipnopedia que, combinades, canviaven radicalment la societat.

Un espai performàtic, recreant un laboratori experimental, amb una sèrie de envasos de vidre amb diferents fetus esculturals creats per Andreu Elias, endollats a xips diversos des del cordó umbil.lical, és l’escenari en el qual es dona aquesta acció sonora i audiovisual 

Una pantalla amb les projeccions audiovisuales creades per Joan Gol en directe, sota la influència sonora de J. Murillo, i recolzats per unes imatges creades a partir de diferents mitjants tals com joc de transparències, medis líquids i altres experiments a càrrec d’Andreu Elias.
Fotografies Efrén Razkin
Fotograma Audiovisual
[ AMÈBIK ] JOAN GOL I JORDI MURILLO  2016
PERE DE PRADA 
https://www.peredeprada.com/
ANDREU ELIAS
https://andreuelias.jimdo.com/
AMEBA ASSOCIACIÓ CULTURAL
http://amebacultura.blogspot.com/p/amebik.html
http://www.exabrupto.cat/artistes-parada-zero/
http://www.exabrupto.cat/ex-abrupto-parada-zero-vicc-vic-2016-captures/
AMNIÖTIK SODA PROJECT
6
170
0
Published:
user's avatar
Joan Gol Rocasalva

AMNIÖTIK SODA PROJECT

AMNIÖTIK SODA PROJECT, i Amèbik, creen una performance sensorial, on l'acció va acompanyada de l'experimentació visual i sonora. AMNIÖTIK SODA Read More
6
170
0
Published: