• Add to Collection
  • About

    About

    En presantation af inframed Identitet. D.I.Y - Blacn on White Collection. Hjemmeside sedign. Sticker's og Posters.
    Published:
 
 
INFRAMED CLOTHING COMPANY
 
Det startede med en sipel sætning, "Skal vi ikke starte et tøjmærke, og lave nogle fede t-shirt's" Jeg var straks med på idéen og var klar til at gå igeng med det samme. På dette tidspunkt sad jeg med min bedste ven stephan og spillede Fifa. Senere hen luftede vi idéen til to af vores gode kommerater Jesper og Rasmus, og de var ikke længe om at sige "ja helt sikkert, vi gør det sku" Og så var det ellers bare at komme igang med idé udviklingen. 
 
 
Vi er 4 venner med 3 spids kompetancer. Jeg er grafikeren og designeren, Stephan og Jesper er sælgere og rasmus sørger for papirarbejdet. Efter en hel masse møder med snak og andet sjovt kom vi frem med nogl forskellige ideér og vores første kollektion. D.I.Y - Black On White Collection
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inframed blev opstartet i 2011, med et stort lyst til at skabe et tøjmærke som skilte sig ud fra andre. Det skulle være noget unikt og anderledes. Vi tog derfor et kig tilbage i tiden, hvor mange ting blev lavet i hånden, og besluttede at lade det være grundstenen bag brandet.
 
“Alle vores motiver bliver malet direkte på t-shirten, som gør at hvert t-shirt får sine unikke skønhedsfejl”
 
 
 
 
 
 
FILOSOFI
 
Det handler om ikke at glamme afslapningen i hverdagen, og lægge mærke til de små gode ting. Nyd smagen af din aftensmad eller den kolde glas flaske faxe du lige har knappet op. Se dig omkring og husk på hvad der er godt ved dit tilværelse og værdsæt dem. Dette giver os vores slogan:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*
*
 
 
 
Poster's
 
 
 
*
 
 
 
 
*
 
 
 
Marius Borodka
X
Inframed Clothing