Centar metalnih proizvoda


CENTAR METALNIH PROIZVODA

Poduzeće u privatnom vlasništvu, osnovano 2016. godine sa sjedištem u Osijeku. Kroz kratko vrijeme svoju djelatnost u proizvodnji metalnih konstrukcija i bravarskih radova proširuje na druge regije. Preuzimanjem djelatnika, postrojenja i opreme obrta Čelik Remont iz Orahovice, nastavlja njihovu 40 godina dugu tradiciju te osniva podružnicu. Pripadamo skupini malih poduzeća s 20 zaposlenika, najvećim dijelom strojobravara, inženjera strojarstva i građevine.

Kontinuiranim usavršavanjem i uvođenjem normi i certifikata, sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008, sustava tehničkih normi za izvođenjem zavarivačkih radova ISO 3834-3, certifikata o sukladnosti kontrole tvorničke proizvodnje prema normi EN 1090-2:2008 EXC 2, te sustava upravljanja okolišem ISO 14001:2004 potvrđujemo povjerenje kod svojih trenutnih i budućih kupaca.

​​​​​​​


LOGOTIP

Klijen je zahtijevao logotip koji bi komunicirao njihov proizvod - metalne konstrukcije. Problemu smo pristupili tako da smo istražili konstrukcijske nacrte te krenuli od toga da inicijale tvrtke izvedemo u obliku metalne konstrukcije, u ovom slučaju lučna konstrukcija mosta ili krovna konstrukcija.
BRENDIRANJE 

Kako bi dodatno naglasili da se radi o konstrukcijama, razvili smo niz ikona koje prestavljaju razne konstrukcijske spojeve koji predstavljaju čvrste temelje i tradiciju na kojima se zasniva tvrtka.
Credits 
Agency: Studio 33 
Client: Centar metalnih proizvoda d.o.o. 
Design: Bruno Predrijevac
Art direction: Igor Penović
www.centarmetalnihproizvoda.hr
2016

WWW.STUDIO33.ROCKS
Centar metalnih proizvoda
4
86
0
Published:

Centar metalnih proizvoda

4
86
0
Published:

Tools

Creative Fields