Mikä on Ällin tarina?
Niin kauan kun on ollut ihmisiä, on ollut roskia. Jätehuolto syntyi jo antiikin aikana. Se ollut avain terveempään ja viihtyisämpään asuinympäristöön. Kun maailma kehittyy, jätteet kehittyvät. Se vaatii jokaiselta enemmän älliä. Mustankorkean Älli on yhteistä jäteälyä, joka pitää sinut aina ajan tasalla.

Älli 
Älli on sympaattinen ja helposti lähestyttävä tekoälyrobotin beta-versio, joka kykenee kertomaan jätteenkäsittelystä ja -kierrättämisestä yllättäviä ja mielenkiintoisia faktoja ja inspiroimaan niillä ympärillään olevia. Älli on odotettua älykkäämpi, mutta ei erehtymätön ja tarvitsee apua kehittyäkseen. Hänellä on tiettyjä piirteitä, jotka tekevät keskeneräisen; esimerkiksi tilannetajun puute tai omituisia maneereja. Älli kuitenkin oppii ja kehittyy nopeasti ja saa siihen erityisesti voimaa lapsilta. Älli on erityisen hyvä visioimaan tulevaa, mutta on yksin voimaton Inton asettamassa missiossa ja tarvitsee siihen apukäsiä ja konkreettisia toimia. Ällin tehtävänä on kannustaa lapset kanssaan innovoimaan erilaisia ratkaisuja jätteenkäsittelyn saralla.

Älli & Into — Character design
4
61
1
Published:

Älli & Into — Character design

4
61
1
Published:

Tools

Attribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No Derivatives