Nils-Petter was commissioned for a detailed cutaway illustration for Atea showing the company’s brand new logistics center in Sweden. The company wanted the illustration to have a bit more of an appealing tone for the visual storytelling than an ”ordinary” architectural rendering could provide. The illustration had to show the office part - with 9 different scenes and building features on different floor plans AND the enormous logistic hall behind - so the building had to be drawn in parallel view in a cutaway fashion - opening up the building through various openings and cuts. The building was still under construction while working on the drawing so for reference Nils-Petter had to rely on architectural floor plans. Illustration: Nils-Petter Ekwall Client: Atea 
Cutaway building
91
1.1k
3
Published:

Cutaway building

Nils-Petter was commissioned for a detailed cutaway illustration for Atea showing the company’s brand new logistics center in Sweden. The company Read More
91
1.1k
3
Published: