• Add to Collection
  • About

    About

    Om 18u is het pikdonker in Afrika. Het hele jaar door. Elektriciteit is er niet. Het licht zomaar aansteken kan niet. Dorpelingen behelpen zich m… Read More
    Om 18u is het pikdonker in Afrika. Het hele jaar door. Elektriciteit is er niet. Het licht zomaar aansteken kan niet. Dorpelingen behelpen zich met een olielamp die slecht licht geeft en bovendien schadelijk is voor gezondheid en het milieu. De oplossing is de zonnekiosk, een centraal gelegen gebouw met een batterij-installatie en zonnepanelen. Dorpelingen kunnen er duurzame lampen huren en telkens opladen in de zonnekiosk. SMS4Light is een project van jonge, dynamische West-Vlamingen die op deze manier enkele dorpen in Togo vooruit willen helpen. Skinn stond in voor de corporate identity en de eenvormige communicatie van dit mooi initiatief. meer info: www.sms4light.be Read Less
    Published:
Om 18u is het pikdonker in Afrika. Het hele jaar door. Elektriciteit is er niet. Het licht zomaar aansteken kan niet. Dorpelingen behelpen zich met een olielamp die slecht licht geeft en bovendien schadelijk is voor gezondheid en het milieu. 

De oplossing is de zonnekiosk, een centraal gelegen gebouw met een batterij-installatie en zonnepanelen. Dorpelingen kunnen er duurzame lampen huren en telkens opladen in de zonnekiosk. 

SMS4Light is een project van jonge, dynamische West-Vlamingen die op deze manier enkele dorpen in Togo vooruit willen helpen.
 
Skinn stond in voor de corporate identity en de eenvormige communicatie van dit mooi initiatief.
 
meer info: www.sms4light.be