user's avatar
Dating app store screens
App store materiale til dating app
Det kræver mange overvejelser at lave gode brugeroplevelser når produktet er kærlighed, og værktøjet er online dating. Vores nye app store screenshots forener teknologi og menneskelighed.

Online dating foregår i overvejende grad på mobiltelefonen. Da vi skulle designe vores nye app store screenshots var det derfor essentielt at få kommunikeret at vi er et mobilt produkt. Det har vi gjort ved at anbringe omridset af en mobiltelefon centralt i synsfeltet. For at gøre det klart at oplevelsen er baseret på kontakt mellem mennesker viser vi en kvinde der smiler, hvilket straks skaber rapport med brugeren.

Dating på single.dk adskiller sig ved at være baseret på matchmaking. Det vil sige at vores brugere bevidst fodrer vores algoritmer med en stor mængde data, hvorefter de forsøger at afdække hvem der passer bedst sammen baseret på bl.a. personlighed, livsstil og humor. Det fremgår derfor tydeligt i toppen af skærmbilledet at du kan møde medlemmer nøje udvalgt til dig.

Vi har ikoniseret vores match-parametre for på et lille område let at kunne illustrere på hvilke parametre du passer sammen med profilen du kigger på. Vores medlemmer er single, og interesserede i at finde en kæreste. Det er derfor vigtigt for dem let at kunne afkode visuelt hvorvidt de med succes vil kunne indgå i et fast parforhold.

Farvetemaet er velkendt fra vores visuelle univers og er komponeret primært af RGB 800 159 126, 73 96 157 og 248 230 239. Skrifttypen hedder National 2, og er er tegnet af Kris Sowersby.
 
Dating app store screens
2
32
0
Published:

Dating app store screens

Design af app store materialer til dating app'en single.dk
2
32
0
Published:

Tools