• Add to Collection
  • About

    About

    K160K - Two-level apartment for a young four persons family, located in the city of Kaliningrad, Russia. The apartment was designed with a clear … Read More
    K160K - Two-level apartment for a young four persons family, located in the city of Kaliningrad, Russia. The apartment was designed with a clear need to separate the noisy part from the relaxation place. Proceeding from this task the second floor of the apartment was completely contributed for children's area and contrary to that the first floor unites whole family for a quiet rest and communication. We paid a lot of attention to create a comfortable space while creating the interior. As an example of that there is the familiar element the staircase that not only performs its direct function but also it is a large storage place. We gave preference to natural shades in colours for the recreation areas and only in the children's rooms some color blotches are used. In general we managed to create a calm interior where you can relax from the pace of a rapidly changing city. Read Less
    Published:
"Apartmen K160" 

Studio: Line Design Studio
Architects: Alexander Vezlomtsev
Product Designer: Alexander Vezlomtsev
Project Area: 160 m2
Project Year: 2017/2018
Location: Kaliningrad, Russian Federation.
Photographer: Sergey Melnikov.

K160 - Two-level apartment for a young four persons family, located in the city of Kaliningrad, Russia.The apartment was designed with a clear need to separate the noisy part from the relaxation place. Proceeding from this task the second floor of the apartment was completely contributed for children's area and contrary to that the first floor unites whole family for a quiet rest and communication.We paid a lot of attention to create a comfortable space while creating the interior. As an example of that there is the familiar element the staircase that not only performs its direct function but also it is a large storage place. We gave preference to natural shades in colours for the recreation areas and only in the children's rooms some color blotches are used.In general we managed to create a calm interior where you can relax from the pace of a rapidly changing city.

You can follow our social media : instagram