• Add to Collection
  • Tools Used
  • About

    About

    This Apartment was designed for a young couple. It is situated in one of new districts of Minsk. The aim of the project was to create spacious an… Read More
    This Apartment was designed for a young couple. It is situated in one of new districts of Minsk. The aim of the project was to create spacious and bright space. It was achieved by using very few deaf partitions and where it is possible refuse of them or change to glass partitions. It allowed to fill apartment with light. Almost all of the upholstered furniture, as well as the light was designed specifically for this project. There are practically no ready-made things, and will be made to order. Read Less
    Published:
M125
Interior design 

Team  •  Zrobym Architects
Design 
•  Andrei Lychkouski
Visualization 
•  Andrei Lychkouski
Area  •  88,1 sq. m.
Location 
•  Minsk, Belarus

Year    2018