Air Optix
Lentile de contact ultramoderne sau conventionale: tu ce ai alege?
Tocmai ti-a fost indicat de catre medicul tau oftalmolog, in urma unui control de rutina efectuat recent, ca ai nevoie de dioptrii pentru a corecta din pripa afectiunea oculara care nu iti da pace? Nu stii catre ce sa te indrepti? Oare o pereche de ochelari de vedere ar fi tocmai potrivita in conditiile in care duci un stil de viata sportiv? Sau din contra eviti sa apelezi la purtarea lentilelor de contact deoarece ai auzit tot felul de vesti care nu sunt tocmai imbucuratoare? Ai alege o pereche de lentile Air Optix sau te-ai indrepta care alt producator de accesorii medicale oftalmologice
            
Pornind de la aceste intrebari aparent banale, dar in jurul carora s-au conturat o serie de controverse, in ultima perioada s-au dezvoltat mai multe teorii legate de lentilele moderne, despre avantajele acestora. In plus, specialistii oftalmologi au ajuns unanim la concluzia ca accesoriile noi prezinta o sumedenie de avantaje, comparativ cu cele conventionale. De aceea, ne putem intreba daca exista cumva o marca de lentile, consacrata la nivel international, care sa combine avantajele tehnologiile moderne, cu proprietatile si aerului de traditie al accesoriilor conventionale. Si da, iata ca renumitul producator, Alcon, a gasit solutia potrivita: lentilele de contact Air Optix.
            
Insa, inainte de toate sa vedem care ar fi principalele argumente indreptate in favoarea noilor modele de lentile de contact!
Lentilele de contact ultramodern ofera cel mai inalt nivel de hidratare a ochilor
O cerinta care, in urma cu 20-30 de ani reprezenta, poate un moft, un lux! Dar care acum a devenit o realitate si un beneficiu la care poate accesa orice utilizator care isi doreste sa renunte la ochelari si alege sa apeleze la lentilele de contact. Cu un procent ridicat de apa care poate ajunge si pana la 62%, lentilele de contact moderne asigura o hidratare corespunzatoare pentru intreaga zi. Mai nou, progresul masiv realizat in acest sens a condus, totodata, la aparitia unei noi categorii le lentile, care pot fi purtate si pe timp de noapte.
            
Lentilele Air Optix se inscriu in categoria lentilelor cu un grad scazut spre mediu de continut al apei. In cazul lor, acesta ajunge undeva la 45-48%, in functie de model.
           
Prin asigurarea hidratarii optime, se elimina, practic, una cele mai mari probleme ale ochilor cu care se confrunta omul modern: starile de uscaciune si iritatie ale ochilor. Hidratarea este posibila, in primul rand, gratie materialelor hidrofile care stau la baza confectionarii lentilelor de contact. In plus, materialele pe baza de hidrogel confera, suprafetei lentilei, o textura moale, fina si matasoasa. Exact tot ceea ce ii trebuie unui pacient care are o repulsie fata de lentilele de contact din cauza iritatiilor produse de catre lentilele conventionale, care aveau o structura rigida, iar capacitatea materialului de a retine apa pemtru o durata mai lunga de timp era scazuta.
            
Progresul stiintei medicale a condus la concentrarea opiniilor pozitive in favoarea lentilelor de contact moderne. Si asta, in primul rand, pentru faptul ca retentia apei asigura o umiditate ridicata chiar si dupa 12 ore de purtare a accesoriilor.
Practice si usor de folosit
Prin comparatie cu modelele de lentile clasice, rigide, care puteau produce iritatii sau zgarieturi corneei ochilor cu o sensibilitate pronuntata, lentilele de ultima generatie mai prezinta un atuu! Si anume faptul ca, prin modul in care au fost create, sunt extrem de practice si usor de folosit. La fel este si cazul lentilelor Air Optix! Mici, cu un design destul de subtire, se pliaza pe suprafata ochiului si se fixeaza, astfel incat imaginea nu apare niciodata distorsionat.
            
Asadar, daca calatoresti mult, faci mult sport sau petreci ore in sir la birou, poate este momentul sa renunti la perechea ta de ochelari de vedere si sa achizitionezi un set de lentile de contact. Vei observa rapid deosebirile!
Mai prietenoase cu ochiul
Prin natura lor, lentilele de contact de ultima generatie sunt facute sa fie mai prietenoase cu ochiul uman, si, de ce nu, cu mediul inconjurator. Materialul pe baza de hidrogel este extrem de confortabil, ofera o flexibilitate maxima. In plus, protejeaza suplimentar partile componente ale ochiului si impiedica patrunderea microorganismelor.
            
Cu toate acestea, nu uitati de respectarea instructiunilor de ingrijire si de respectarea duratei de valabilitate! Sanatatea ochilor este garantata! La fel procedati si daca achizitionati o pereche de lentile Air Optix online de pe lentile.info. Nu utilizati niciodata lentilele dupa expirarea valabilitatii pentru a nu risca infectarea ochilor sau contractarea unor alergii.
            
In concluzie, lentilele moderne ofera o arie mai vasta de avantaje si oportunitati pentru a fi purtare in conditii de maxima siguranta. Alaturi de o hidratare mai buna, comparativ cu tipurile conventionale, acestea asigura si cel mai inalt standard de permeabilitate a oxigenului. In cazul unei perechi de lentile Air Optix, aceasta poate ajunge pana la 138 Dk/t!
Air Optix
0
8
0
Published:

Air Optix

0
8
0
Published:

Creative Fields

Copyright Info

Attribution, Non-commercial, No Derivatives

Read More