Chocovic branding
CHOCOVIC BRANDING
Client: Chocovic
 
Restyling de la imatge corporativa de Chocovic. L'anterior logo ja tenia anys i començava a veure's desfasat, al mateix temps pels seus colors i composició presentava força dificultats tècniques en la seva reproducció. La marca també havia crescut molt i els diferents elements s'havien anat dissenyant sobre la marxa de manera que la imatge es vèia molt fragmentada i calia unificar-la per refer la corporeitivitat.
 
Al ser una marca referent en el món de la xocolateria a l'estat espanyol no es volia trencar totalment amb l'anterior identitat i que calia que la nova imatge fos un pas endavant que pogués ser facilment reconeixible.
·Logo Chocovic versió full a dues tintes
·Aplicació del logo a una tinta per les diferents games de xocolates i succedanis.
·Papereria
·Packaging games altes. Origen Único, Selección i Selváticas.
·Etiquetatges games altes. Origen Único, Selección i Selváticas
·Packaging Cacau i xocolata
·Etiquetatges Xocolata i Cacau
·Bidons per a Fruits Secs i Cremes de xocolata
·Etiquetatges Fruits Secs i Cremes
·Packagings indústrials de la gama de Xocolates. Bossa en bobina, sac de 25Kg i caixa.
·Packagings indústrials de la gama de Succedanis. Sac de 25Kg i caixa.
 
 
Imatge anterior i restyling
 
Aquí hem inclòs una imatge del logotip anterior i de les tasques d'evolució i síntesi dels diferents elements que el conformen ja que pensem és interessant veure el procés realitzat.
·Logo anterior, amb una composició complexa amb molts elements i ús de moltes tintes així com percentatges de les mateixes.
·Treball de síntesi de la icona de les pinyes de cacau. Eliminar línies interiors, reduir tamany pinyes laterals per donar centralitat i dibuixar-la a un sol color pla.
·Síntesi i evolució del nom que consisteix en posar-lo en una sola línia sense corbatura, igualar tamany i modernització dels caràcters conservant el Serif per no trencar amb l'anterior.
·Resultat final
Chocovic branding
3
119
2
Published:

Chocovic branding

Corporate image of Chocovic
3
119
2
Published:

Creative Fields