Dip
Voor dit project moesten wij een reskin maken van een bestaande 2d Game Kit.

Ons concept:

LSD Bad Trip
De maincharacter is op een planeet die nog niet ontdekt is. Ze is op deze planeet opzoek naar haarzelf. Ze wil haar inzicht van hoe ze naar haarzelf kijkt veranderen. Terwijl ze op deze planeet zit, gebruikt ze LSD om haar bewust zijn te verbeteren.
Je gaat een LSD Trip Beleven. Deze trip begint heel mooi, alles is heel gezellig en overal om je heen zijn bloemen en mooie dingen. Opeens veranderd de hele sfeer in een creepy bad mood. Hierdoor word de mooie vrolijke trip die je aan het beleven bent, bad en ga je een "bad trip" in. Je hebt alleen nog 1 dingetje over van de mooie wereld die je eerst om je heen had. Dat ene mooie dingetje, is een bloem. Met deze bloem moet jij gaan strijden tegen je bad trip. 
Ik heb voor dit project een colour board gemaakt waarvan alle colours zijn gepickt. (links)
En rechts heb ik een moodboard voor de slechte wereld/wezens.

verschillende assets, waaronder tilable platforms van de goed en slechte trip.
De health animatie en de checkpoint animatie.
Hier zijn de 2 monsters die ik heb gedesigned, animatie maken is mij niet gelukt. door verschillende keren dat het mislukte
Dit zijn mijn tilable rasters van de goede en de slechte wereld.
Ik heb hier zelf veel moeite mee gehad omdat ik nog nooit met tilable had gewerkt en het vaak verkeerd ompraate in de game. Maar toch goed afgerond
Overall en ik blij met wat ik uiteindelijk heb gemaakt maar niet met de hoeveelheid. Ook mijn motivatie was niet geweldig voor dit project. Maar door goede samenwerking tussen het team hebben we toch iets leuks neer kunnen zetten :)
Dip
1
17
0
Published:

Dip

1
17
0
Published:

Creative Fields