Add to Collection


A new contemporary home up high, overlooking the ocean
Silver House
Gower Peninsula - Wales
A new contemporary residence overlooking the sea
Our clients will live among light and the warmth of wood, while presiding over the spectacular views towards Oxwich Point.
The material language of the ground floor responds to the medieval tradition of dry stone walling found in the area. Portal windows to the ground floor bedrooms cantilever over a reflecting pool that gathers rainwater from the roofs above.
Living spaces are found at first floor resting on exposed timber beams which themselves learn from the tectonic construction of agricultural buildings nearby. A sound recording studio located within the basement gathers natural light through the reflecting pool surrounding the residence.
The magic hour
Living spaces with open plan kitchen beyond
Looking out from the kitchen towards the main living spaces
Master bedroom
Master bedroom and living spaces at first floor