• Add to Collection
  • About

    About

    ETV.nl ontwikkelt online (leer-) interventies voor mensen die hun taal- en digitale vaardigheden willen verbeteren. De programma's van ETV.nl wor… Read More
    ETV.nl ontwikkelt online (leer-) interventies voor mensen die hun taal- en digitale vaardigheden willen verbeteren. De programma's van ETV.nl worden aangeboden via Oefenen.nl. Mevrouw VANMULKEN bedacht het logo en maakte samen met Ella Bohnenn en Fouke Jansen het werkboek met opdrachten bij het programma Uit en Thuis. Read Less
    Published:

Uit en Thuis
In het programma Uit en Thuis staat de familie Boonstra centraal. Ze werken, wonen, sporten, zetten een kastje in elkaar, passen op de kleinkinderen, gaan naar de film en maken hutspot. Daar komt best wat lezen, schrijven en rekenen bij kijken. Aan de hand van de belevenissen van de Boonstra's kunnen mensen oefenen met lezen, schrijven en rekenen.

Mevrouw van Mulken maakte het logo, de programmastijl, het werkboek (samen met Ella Bohnenn en Fouke Jansen) met daarin alle illustraties en het beeld voor de online oefeningen.

Uit en Thuis is een programma van Oefenen.nl. Ze maken programma's voor iedereen die zijn lees, schrijf, reken- en digitale vaardigheden wil verbeteren.