Identity en website NVTG
NVTG: Verenigt global health professionals
De NVTG is een beroepsvereniging voor artsen 'internationale gezondheidszorg'. Ze organiseert congressen en symposia en stimuleert onderzoek en onderwijs over medische zorg in lage -en middeninkomens landen. 

Hoe krijg je meer leden, meer jongeren en meer diversiteit aan smaken in je vereniging? De NVTG vroeg Mevrouw van Mulken een crispy huisstijl en easy-to-use website te ontwikkelen die communiceert, informeert en een brede groep professionals aanspreekt. 

Lang hoefden we niet te zoeken, de NVTG zit vol verhalen. En boordevol gedreven en avontuurlijke professionals die allemaal staan te popelen om hun verhaal te vertellen over hun ervaringen in Afrika, Azië en Latijns Amerika. Het eerste wat we daarom deden was deze verhalen een centrale plek geven in de communicatie. Van opereren bij het licht van een iPhone tot het ontwikkelen van een uitgebreid onderwijscurriculum voor artsen, elk verhaal is bijzonder en maakt duidelijk dat het hier om bijzondere mensen met een bijzonder vak gaat. 

Nieuw logo, nieuwe kleuren, nieuw elan! De multifunctionele huisstijl is beschreven in een stijlboek en de website biedt naast de verhalen een overzicht van het omvangrijke netwerk dat betrokken is bij het werk van de NVTG. 

___
C R E D I T S
Klant - Nederlandse Vereniging voor Internationale Gezondheid
Projectteam - Noor Tromp, Edward Knol, JanHenk Dubbink, Esther Jurgens
Fotografie - Kors de Bruijn
Webdevelopment - potatoDie
Ontwerp - Carolien van Mulken 
Identity en website NVTG
1
49
1
Published:

Identity en website NVTG

1
49
1
Published:

Tools