Sensory Zero at Lane Crawford

Sensory Zero at Lane Crawford
Sensory space Artisan commissioned us to introduce their brand at Hong Kong’s Harbor City via a in-store cafe at Lane Crawford.

To add our minimized aesthetic, we first installed flat white walls to contrast with iron details of the hanging lights. We then outfitted the space with added light features to go along with the new furniture which featured marble tops. A custom bar was built with triangular cuts to add depth and shadows.
Design : Cheuk
Client :  Sensory Zero
Location : Hong Kong
Status : Completed 2018

Sensory Zero at Lane Crawford
2
57
0
Published:

Sensory Zero at Lane Crawford

Sensory space Artisan commissioned us to introduce their brand at Hong Kong’s Harbor City via a in-store cafe at Lane Crawford. To add our minim Read More
2
57
0
Published:

Creative Fields