• Add to Collection
  • About

    About

    Mensen vertellen verhalen … gebouwen doen dat ook … En hoe kan je beter een verhaal vertellen, dan aan de hand van goede beelden. Dat is nu pre… Read More
    Mensen vertellen verhalen … gebouwen doen dat ook … En hoe kan je beter een verhaal vertellen, dan aan de hand van goede beelden. Dat is nu precies wat je bij Kijkhuis kan vinden. Onze klant Kijkhuis heeft nood aan een professionele look & feel, eentje die overtuigend is voor zijn specifieke doelgroep, nl. Immo en vastgoedontwikkelaars. Eentje die zijn klanten overtuigt van de ondersteunende rol en de meerwaarde die Kijkhuis hen biedt. Door een passend logo te creëren en dit uit te werken in verschillende communicatiemiddelen, krijgt Kijkhuis een eigen gezicht. Kleur en vorm spelen hier een belangrijke rol, want ze bezorgen het bedrijf een toegevoegde waarde. Het uitgewerkte logo is de kapstok voor de teaser (hoe kan het ook anders … een deurhanger), de website en de verdere merkontwikkelingen. Read Less
    Published:
Mensen vertellen verhalen … gebouwen doen dat ook … En hoe kan je beter een verhaal vertellen, dan aan de hand van goede beelden.
 
Dat is nu precies wat je bij Kijkhuis kan vinden. Onze klant Kijkhuis heeft nood aan een professionele look & feel, eentje die overtuigend is voor zijn specifieke doelgroep, nl. Immo en vastgoedontwikkelaars. Eentje die zijn klanten overtuigt van de ondersteunende rol en de meerwaarde die Kijkhuis hen biedt.
 
Door een passend logo te creëren en dit uit te werken in verschillende communicatiemiddelen, krijgt Kijkhuis een eigen gezicht. Kleur en vorm spelen hier een belangrijke rol, want ze bezorgen het bedrijf een toegevoegde waarde. Het uitgewerkte logo is de kapstok voor de teaser (hoe kan het ook anders … een deurhanger), de website en de verdere merkontwikkelingen.