• Add to Collection
  • About

    About

    Een succesvol merk, dat is een menswaardig merk, eentje waar je je goed bij voelt … en wat voelt beter dan iets lekker en gezond? Sweet Switch … Read More
    Een succesvol merk, dat is een menswaardig merk, eentje waar je je goed bij voelt … en wat voelt beter dan iets lekker en gezond? Sweet Switch is de productlijn waarbij alle producten in plaats van suiker het zoetextract stevia bevatten. "Tasty and healthy food that makes you feel good". Skinn was verantwoordelijk voor het volledige communicatietraject. De klant wou een product op de markt brengen in de Benelux en de Scandinavische landen (via o.a. de distributieketens) en heeft samen met ons het traject tot de lancering gevolgd, van een pakkende en internationeel klinkende naam, over een doordachte en aansprekende verpakkingslijn tot een innovatieve strategie. Het resultaat: een hapklare look voor een vernieuwend product. Read Less
    Published:
Sweet switch
branding
 
Een succesvol merk, dat is een menswaardig merk, eentje waar je je goed bij voelt … en wat voelt beter dan iets lekker en gezond?
 
Sweet Switch is de productlijn waarbij alle producten in plaats van suiker het zoetextract stevia bevatten. "Tasty and healthy food that makes you feel good".
 
Skinn was verantwoordelijk voor het volledige communicatietraject. De klant wou een product op de markt brengen in de Benelux en de Scandinavische landen (via o.a. de distributieketens) en heeft samen met ons het traject tot de lancering gevolgd, van een pakkende en internationeel klinkende naam, over een doordachte en aansprekende verpakkingslijn tot een innovatieve strategie. Het resultaat: een hapklare look voor een vernieuwend product.