Visual identity De Belten - FamiliecampingCamping  
De Belten

-


Wat
De gezelligste familiecamping van Overijssel.

Hoe
De gezelligste familiecamping van Overijssel.


Wie
Voor de leukste families van Nederland.

Waar
In het prachtige Rheeze (Hardenberg).

Waarom
Om meer consistentie in marketingcommunicatie te krijgen en zich te onderscheiden van de concurrentie.

Wanneer
De vrijetijdsector is aan constante verandering onderhevig. Boekingen vinden online en rechtstreeks plaats en er ontstaat steeds meer vraag naar luxe en comfort. En waar verzadiging optreed in de markt leidt dit tot dalende marges en prijsconcurrentie. Daarin is de profilering van levensbelang!

-

Voor je het weet is het zover, vakantie! Familiecamping De Belten is een geweldige plek voor quality time met gezin, familie of vrienden. Waar kun je nu beter tot rust komen dan in het mooie, bosrijke Rheeze? Wie ervoor kiest om een vakantie door te brengen op familiecamping De Belten zal versteld staan van de faciliteiten, het comfort, de natuurlijke ligging, maar vooral van de gastvrije sfeer. De visie is helder: de familie staat centraal en verdiend een vakantie vol ontspanning en beleving.
In 2014 is de camping overgenomen. Met een nieuwe formule is familiecamping De Belten ontstaan. De camping is de afgelopen jaren rigoureus veranderd en heeft zichzelf bewezen als een innovatieve camping. Met zichtbare veranderingen zoals hagelnieuwe chalets en nieuwe speelvoorzieningen en een aantal niet zichtbare verbeteringen zoals hele nieuwe infrastructuur en razendsnel internet in de accommodaties hebben we de camping een flink boost gegeven. Het jonge en ambitieuze team wil blijven vernieuwen en de gasten blijven verbazen en verrassen.

Rol: 
Visuele strategie  /  Visuele identiteit  /  Beeldtaal  /  Huisstijlontwikkeling  /  Webdesign


Fotografie: 
Rick Meinen

Video: 
Ignace Visions

Copywriting: 
Bureau Strak

Technische realisatie: 
Webstores

-


Visual identity De Belten - Familiecamping
6
236
0
Published:
Multiple Owners
Andre Hofsink