• Add to Collection
  • About

    About

    Dygtige danske bryllupsfotografer giver deres bud på flotte bryllupsbilleder, tips og tricks til at ændre din fotografiske billedstil og hvordan … Read More
    Dygtige danske bryllupsfotografer giver deres bud på flotte bryllupsbilleder, tips og tricks til at ændre din fotografiske billedstil og hvordan du kan starte en forretning som fotograf, bryllupsfotograf etc. Read Less
    Published:
At starte op som bryllupsfotograf og fotograf
 
 
Bryllupsfotografi er et emne, mange af vores læsere er interesseret i at vide mere om. I dag deler vi nogle tip om at komme igang med bryllupsfotografiet.
Bryllup fotografering er unik blandt alle andre fotografering konserveringsmiljøet. Som professionel fotograf har du fri regeringstid over en utrolig begivenhed fuld af følelser, handlinger og skønhed. At kunne bruge dine evner til at fange disse øjeblikke for evigt, og lad dem være er værnes ved dine kunder en ære bryllup fotografer tager meget alvorligt. Det er ikke for svag i hjertet. Trykket er så høje som forventningerne, som klienter, men det kan være en meget givende besættelse. Af disse grunde er bryllup fotografering ganske konkurrencedygtige felt.

Vær kreativ i dine billeder

Med kamera udstyr samtidig stiger i kapaciteter og slippe i priser, betyder det flere og flere fotografer har kunnet tage springet fra entusiast til professionelle. For dem, der allerede er etableret i branchen, kan de igen den ekstra konkurrence og pres på priserne, men for disse fotografer der har hvad det tager, nu mere end nogensinde er muligheder for at starte overgangen til at blive en ægte professionel fotograf. I denne artikel identificere jeg 5 ting du kan gøre nu for at forberede dig til at tage springet.

1. Analyserer æstetik
 
Begynde at sammenligne billederne med de etablerede fotografer. Professionelle ønsker deres arbejde ses og konstant deler deres favorit billeder. Drage fordel af denne vidunderlige frie kilde til viden. Gennemsøge både Web- og trykte kilder og lære af bedste. I analog stil anbefaler jeg starter en fysisk scrapbook af billeder du kan lide. Få et par af jumbo bryllup tidsskrifter og start kopiering fra hinanden. Søg efter rejser og teknikker, som du gerne vil lære at dublere. Hvis du er mere computer orienteret, finder jeg har en mappe med flotte billeder jeg har snuble på en værdifuld reference. Bare rolig Hvis billederne synes ud over dit niveau. Dette vil være en proces, og du vil rykke frem til højere niveauer i god tid.
Ting jeg ser i fotografier:

Belysning – opmærksomme på kvalitet (hård/blød), vinkler og farver lys bruges.
Posering – Posering kan være en vanskelig færdighed at lære. Nogle vil udnytte faktiske indebære mere end andre afhængigt af din stil. Det kan læres som en færdighed, og der er intet galt med efterligner rejser du har se i andre arbejder. Husk, at kunstnere har dublere det menneskelige tal for, så længe der har været kunst, så chancerne er du ikke stjæle en typografi fra nogen stadig lever.

Fange "øjeblikket" – se til de fotografier, at fange de smukke enkle øjeblikke af en bryllupsdag. Skyder ofte jeg tilfældigt happenings, som ellers synes imponerende, men at kunne tage fotografier, som er naturlige og fulde af følelser gøre store og uforglemmelige billeder. Det tager så let som denne lyde, en ivrig øje og en hurtig hånd at undgå mangler de stikord øjeblikke. Dette er et must have færdigheder som klienter søger nu i stigende grad ud at "bryllup foto-journalist" style fotografering. Lidt barsk men stadig en informativ læsning er denne artikel fra den velkendte WPJA på erobre "øjeblikke".

2. Invester dine penge i godt foto grej
 
Investere i høj kvalitet glas. Mange fotografer lagt overdreven vægt i selve kameraet, når sandheden er, som professionel fotograf du skal forvente, at dit kamera organ at være forældet i så lidt som 3 års. Ikke en behagelig realitet. I flip side af medaljen er, at en god linse holder sin værdi næsten uendelige. Nogle linser har endda været kendt at stige i værdi. Start langsomt men købe de gode ting. Din sikreste indsats er at holde fast med de store fremstiller og undgå zoom linser med konstant varierende åbninger. Vælg linser, så du kan låse blænde til mindst en bred f/2.8. Ikke passere ud af den samlede pris, i din komplet kit, i stedet, bygger det stykke for stykke.

3. Opbygning af din portefølje.
 
Opbygning af et bryllup portefølje kan være en udfordring. Mange kunst fotografer med utrolige evner finder det vanskeligt at gøre parameteren til bryllup fotografering simpelthen fordi deres portefølje mangler bryllup billeder. Hvis du vil flytte forbi denne forhindring kan du skal frivillige selv som fotograf bryllup for venner og familie. Start får word af dine ambitioner og muligheder kommer. Hvis din inviterede til et bryllup, lad aldrig kameraet ligge hjemme. En anden mulighed er at deltage i brylluppet fotografering værksted hvor levende modeller er bragt (ofte i bryllup operationskitler) for du kan øve dine teknikker på.
 
Disse er fine til brug i din portefølje i begyndelsen, men bør være omformede ud, mens du opbygger et kvalitet galleri af din egen unikke skud. Det er vigtigt, at du tidligt sat op nogle slags portefølje organisation systemet ideelt med en stjerneklassifikationer. Som billederne forbedre så bør din gallerier. Da en fotograf bør altid blive bedre, betyder det hans offentlige portefølje bør aldrig bo statisk. Gem selv søge gennem lange glemte hændelser for gode billeder og begynde at organisere dine favoritter tidligt.
 
4. Optimering af din Web tilstedeværelse

Mens du opbygger en god portefølje, skal du gøre den tilgængelig og få dine tjenester online. For at gøre dette, er en sindet boggling matrix af indstillinger, fra helt gratis til fuldt brugerdefinerede designede websteder. Du kan finde færdige hjemmeside skabeloner for fotografer, der kræver lidt ændre for omkring $50 på skabelon Monster. Jeg anbefaler til en stor album generator for fremhævelse dit arbejde starter med JAlbum. Det er open source, har nogle utrolige skind og bedst af alt det er gratis. Andre populære online gallerier omfatter Zenfolio, Pbase eller selv Apples iWeb.

5. Vær tålmodig og bruge denne gang klogt

Generere en strøm af klienter vil være en langsom proces. Brug den tid du har til nu at få et solidt fundament til de travle dage ned af vejen. Oprette en fast pakke prisliste og fordeling. Søge ud kreditorer du vil behandler for udskrifter, album og andre produkter. Designe nogle salgsfremmende materiale du kan give til klienter. Forskning bridal viser i din lokale markeder og vigtigst af alt... keep skydning.