• Add to Collection
  • About

    About

    Det handler om at finde den rigtige bryllupsfotograf til jeres bryllup
    Published:
At FINDE EN KREATIV BRYLLUPSFOTOGRAF
 

En af de vigtigste minder, som du vil hylder i resten af dit gifte liv er fotografier. Fotografier af brylluppet er de minder, du og mange af dine venner vil se tilbage på igen og igen. Finde en kreativ bryllupsfotograf er derfor værd at den tid og indsats. Nedenfor er et par forslag

Det første, du vil udføre er ringe rundt og tale med et par forskellige fotografer. Få en fornemmelse for dem over telefonen. Du bør ikke beskæftige dig med prisen på dette tidspunkt så meget som holdning og personlighed. Den bedste vej er at kalde 10 eller 15 fotografer og tager noter, mens du taler med dem på telefonen. Gennemgå listen og vælg tre at du syntes bedst derefter. Derefter kalde dem tilbage og bede om at lave en aftale at møde dem og få vist eksempler på deres arbejde.

Sørg for, at du sætter det i din tidsplan eller dato bog, når du har indstillet udnævnelse. Du vil være klædt afslappet men nice og Sørg for du ankommer til tiden. Giver off en erhvervsmæssig tilstedeværelse ved at blive udarbejdet og ankommer på kan sikre at du får kvalitetsservice fra bryllupsfotografen.

Personlighed

En af de største og vigtigste faktorer af en bryllup fotograf er deres personlighed. Tro det eller ej kan dette virkelig knald eller fald din bryllupsdag. For eksempel hvis du har en Polterabend fotograf, som er for bossy og forsøger at direkte Vis kan det virkelig få for brylluppet. Så i dette interview, du vil virkelig tjek dem og se, om deres personlighed er et godt match med jeres. Du kan fortælle en masse om en person ved at bare afslappet tale med dem.
Vis ægte interesse for dem som en professionel fotograf og bede om deres arbejde og stil. Herfra kan du samle masser af lille fingerpeg om deres personlighed. Er de lagt tilbage og let going? Dette kan være en fantastisk kombination, men derefter again hvis de synes at være alt for lagt tilbage, så du kan bekymre dig, hvis de vil være forberedt og ankomme til tiden. Virkelig bruge lidt tid med personen, og prøv at kende dem og deres personlighed så meget som muligt. Selv de mest teknisk dygtig fotograf med de bedste fotografier er muligvis ikke det, du vil vælge. I stedet har en, der passer godt sammen med din holdning og stil vil gøre dig føle sig tryggere.

Prøver?

Du vil helt sikkert se stikprøve af bryllupsfotografer arbejde. Ét lille stykke rådgivning når man ser på prøverne er at bede om at se en hel bryllup. Ofte fotografer vil have et materiel, der er oprettet portefølje, som de vil vise til potentielle kunder. Problemet med dette er de ofte kun vælge deres bedste arbejde. Så ser du kun en lille procentdel af, hvad de rent faktisk gør. Hvis du beder om at se billederne til en hele brylluppet sekvens kan du derfor få en mere nøjagtig visning af deres arbejde.
Når man ser på prøver prøve at forestille sig selv i billederne. Er disse typer af billeder, som du ønsker at være i? De taler til dem og sige "det kunne være du?" De strejke op nogen følelser for dig, enten positivt eller negativt?

Lytte til dine ideer

Under denne samtale kan det være nyttigt at kort skitsere dit bryllup planer, herunder lokationer, datoer, klokkeslæt og andre sådanne faktorer. Dette vil give dem en chance for at lytte til dine ønsker. Hvis du har nogle specifikke billeder, som du gerne vil have taget stille nogle forslag og se hvordan de reagerer. Er de også selvsikker af sig selv og uvillig til at lytte til dine sjove og kreative foto ideer eller er de oprigtige og viser interesse i dig?

Billed Stil

En anden ting, som du vil både spørge og søge i prøver er deres stil. Har en mere klassisk eller formelle udseende med hovedsagelig stillet billeder eller er der nogle oprigtige skud. Fotograf falder typisk ind i et af to formater. De vil være enten klassiske studio type portrætter eller de kan være foto journalistiske i deres stil.
Hvis du søger en kreativ bryllup fotograf du vil en fotograf, der er fleksible og kan vise en bred vifte af stilarter. Virkelig kunstneriske fotografer vil ofte kunne arbejde i en lang række formater og typografier og være i stand til at imødekomme dine ønsker. Sørg for, at de er fleksible og åbne for dit input! Kreative bryllup fotograf vil ofte have nogle sjove forslag placering og eller redskaber, der kan forbedre stemningen i billederne. Spørge om disse elementer på forhånd og se for at se, hvad deres reaktion. Vigtigste uanset deres typografier, tekniske evner eller nogen anden faktor Sørg for, at deres personlighed matcher din egen.