Live LETTERING
Chat with professional lettering artists as they share their process creating hand drawn typography.
Watch now
  • Add to Collection
  • About

    About

    En fotograf der mestrer lys og billedbehandling. Min passion er bryllupsfotografering og portrætfotografering. Skal i giftes og vil i have flotte… Read More
    En fotograf der mestrer lys og billedbehandling. Min passion er bryllupsfotografering og portrætfotografering. Skal i giftes og vil i have flotte og kreative bryllusfotos, så er kommet til det rette sted. Read Less
    Published:
3 Trin til at vælge dit bryllup fotograf
 
Trin 1: Identificere fotografering stil og fotograf færdigheder
 
Hvis du vælger en bryllupsfotograferings stil er magen til at vælge en film: du ville overveje at fotografering, sammensætning, tilgang eller æra med filmen, som animation, dokumentar, eller vintage klassiske osv. Den samme film kunne være portrætteret forskelligt af filmens præsentation, dermed at bringe en helt ny oplevelse for publikum.

Den samme dramatiske effekt kunne være overskredet i dit bryllupsfotografi af din fotograf ved hjælp af en blanding af kreative vision. Din fotograf inkarnerer ansvar og ekspertise en filminstruktør og en produktion studio.

Dagens professionelle bryllupsfotografering er domineret af to store kommercielle typografier: traditionelle og fotojournalisme. Før du skynder sig for at fortælle din fotograf at du vil fotojournalisme, fordi du har hørt brummer ord, lad os få nogle så forståelse om disse to fotografering typografier er:
Traditionelle fotografering er opsætningen i et kontrolleret miljø. Det er mindre kreative, men ofte producerer resultater i høj kvalitet; som fag placeres omhyggeligt for at opnå maksimalt udgøre og lyseffekter. Fra klud holdning til ansigtsudtryk vedligeholder fotografen absolut kontrol. Men tid, det tager for at oprette ofte forstyrrer brylluppet.

Fotojournamlisme er en proces, hvor fotografen skyder et stort antal bryllupsbilleder, og frembringer en timelined historie. Miljøet er ukontrolleret, der meget ligner skyde en dokumentarfilm. Billederne er skudt som bryllup dagen sker. Selvom billedkvaliteten ikke helt leve op til den kontrollerede traditionelle fotografering, photojournalism er meget spontan og ofte producerer meget kreative billeder uden at afbryde strømmen af brylluppet.

Nu du har et fast greb om de to fotografering typografier, lad os gå videre til grundlæggende til at identificere god fotograf / fotojournalist. En god bryllupsfotograf skal have en særskilt stil, der adskiller ham fra konkurrencen. Den bedste og hurtigste måde at identitet er denne kvalitet ved at undersøge den fotograf portefølje. En sand kunstneriske tilgang til fotografering bør påvise ekspertise inden for følgende tre centrale områder:

Genstand - hvad fotografen skydning og hvad hans vægt på? Fotografen har en ivrig øje og hurtig udløser til at indfange specielle øjeblikke, omgiver og opmærksomme på små detaljer.

Sammensætning - er fotolayout kreative og fortryllende? Hvordan placeres emnerne inden for en billedrude? Hvordan beskæres billeder?

Farver – stor pulserende farver er opnået via kombinationen af en bryllupsfotograf forståelse til belysning, foto udstyr ekspertise, og Bogfør forarbejdning færdigheder. (Efterbehandling henvise til foto touchup, ofte sker via en professionel softwarepakke som Adobe Photoshop).
 

Trin 2: Billedet konsistens – kig ud over en fotograf portefølje
 

Har du nogensinde fået ophidset efter at have set en stor film trailer, men end beklager betaler 10 $ at se den skuffende film? En fotograf portefølje er ligesom film traileren: det er en samling af bedste billeder taget fra mange bryllupper, kunne være 10, 20 eller endog 100 bryllupper. Det er ikke svært for en gennemsnitlig fotograf til at producere et par gode billeder fra en hele brylluppet. Men vil du nøjes med et par?

Bruger film analogien, bør du aldrig book fotograf baseret kun på portefølje (trailer). Du skal se ud over portefølje og kontrollere den fotograf evne i producerer fotos i god kvalitet konsekvent i løbet af en enkelt bryllup. Dette er, hvad adskiller en god fotograf fra en gennemsnitlig.

Første valg: Lysbilledshow - så hvordan du spørger fotografen at kontrollere billedet sammenhæng? Den nemmeste måde er at bede om flere lysbilledshow; hver fokuserer på et enkelt bryllup, fortrinsvis fra de seneste bryllupper ikke senere end to år gammel.

Et lysbilledshow er digitale slutproduktet bryllupsfotografen sørger for bruden og groom. Hvert lysbilledshow indeholder et bredt udvalg af billeder fra en hele bryllup; ledsaget af overgange og musik. Fotografier i et diasshow er ofte godkendt af klienten, og rørt af fotograf med efterproduktionsfasen software som Photoshop.
Fordi hvert bryllup landestandard, sæsonmæssige betingelser og fotografens valg af kunstnerisk tilgang måske forskellige; Sørg for at vurdere billedet sammenhæng lokaliseret inden for hvert bryllup lysbilledshow, ikke nødvendigt på tværs af alle bryllupper.

Andet valg: Online oprindelsesbeviser – svært sidste udvej: Hvis fotografen ikke kan levere lysbilledshow, skal du bede prøver af klienten online oprindelsesbeviser i stedet. Advaret om, online oprindelsesbeviser arkiv fra hele brylluppet skyde, indeholder ofte overalt fra 400 til 1.000 billeder.

Ud over udfordringen at gennemgå den overvældende mængde af online oprindelsesbeviser, er Husk et bevis ikke et færdigt produkt. Professionel bryllup fotografer ofte anvender en samlet touch-up proces til hele bevis arkivet (henvises til som batchbehandling) inden Kommissionen fremlægger for kunder der gennemgår. Når godt image kandidater er valgt, anvendes særlig opmærksomhed og omfattende efterproduktionsfasen proces derefter til billederne fra fotografen.

Prøv at gennemsnittet, antallet af god kvalitet billeder fra online oprindelsesbeviser. Som din standard, fotografen får fem til ti gode billeder pr. bryllup eller mere end hundrede? Denne statistik kunne give et groft skøn til hvad du kan forvente.
 

Trin 3: Fotograf personlighed

Hvis du er imponeret over den fotograf færdigheder og arbejde konsistens, kunne du stoppe yderligere gennemgang og book fotograf, mens han er stadig tilgængelig. Du kunne jo få solid indsigt på hvordan komfortable klienterne er med fotografen baseret på fotografens værker. Personlighed kompatibilitet er dog altid et stort plus. Følgende er en liste over valgfrie ting du kan gøre for at sætte prikken over i'et for at sikre en fornøjelse oplevelse arbejder med din fotograf:

En nice telefonopkald eller to bør være tilstrækkeligt; åbne samtaler, måske endda dækker emner ud over fotografering. 

Anmode om en liste over klient vidnesbyrd. Nogle fotografer medtage disse oplysninger direkte på deres hjemmesider.

Selvom ikke et krav, hvis du er heldig at leve tæt på fotografen, ville det være sædvanlig praksis at anmode om et hurtigt møde over kaffe.

Der summerer det. At vælge den rigtige fotograf er en levetid beslutning. Ikke skynder dit udvælgelsesprocessen og forblive tro mod de tre trin. Jeg ønsker dem bedst held og et vidunderligt bryllup fotografiske erfaring.