Artlab

Hey en welkom bij een random ding dat ik nu dus heel leuk vind. En dat is met ijzerdraad werken. Aan het begin van dit project had ik een totaal ander idee om een tekenihng van mij in een ijzerdraad schilderij te maken. Maar na de hele eerste les eigenlijk constant vast te lopen en uit verveling kleine dingetjes ging maken bedacht ik me dat ik daar veel meer plezier in zou hebben.

Ik ben helaas de schetsen kwijt maar hier is de uitkomst van mijn eerste idee. Zoals je kan zien had ik het eerst te klein gemaakt en viel het vaag tegen mn oor dus had ik een twede versie gemaakt.
Verdergaand met de ogen en het extenden van vieuws. Heb ik voor jet in haar dreads verschillende ogen charms gemaakt en ook een gewone versiering. 
Bijpassend heb ik voor jet ook een ketting gemaakt.
Hier zie je krokodillen. Ik vond de krokodillen er goed bijpassen omdat het iets is wat eigenlijk altijd naar je hapt. Het is bij je in je doeie en slechte tijden en het ligt aan jezelf of je het positief kan maken.
Ik heb ook een neus ring achtige krokodil gemaakt. maar omdat mijn neusringen alleij recentelijk zijn ontstoken heb ik helaas geen foto met ze in.
En als laatste het lichaam. Het vrouwelijke lichaam is een van de meest charmante dingen in mijn ogen. Heel elegant en in een 'halve' vorm soms niet herkenbaar. Een beetje abstract maar toch heel elegant. (dit is een ketting)
Hope you enjoyed
Artlab
1
21
0
Published:

Artlab

1
21
0
Published:

Creative Fields