Ultramarina Coruña

The new location of our study in A Coruña supposes a total rupture with what was done up to now. An interior design project with minimalist lines in line with the possibilities offered by the venue and the evolution of the studio in recent years. After 4 years in our first installations, with a much more industrial style, the need for space led us to expand our facilities, creating a new work area in the adjacent premises. A break bet on our previous work space and our headquarters in Madrid. Creating a work space where the white, the glazed partitions, the polished cement are one of the signs of identity.

The configuration with its central column marked the distribution of the spaces, the separation of these by means of glass cloths from floor to ceiling served to gain luminosity and amplitude in the whole of the study.
Another element highlighted in the project was the generation of rooms through monochrome spaces. Open spaces such as office and hall that are delimited through flat colors on floor, furniture and walls. A single color that dyes the space forming a cube that defines it.
The choice of clear, translucent and light furniture was one of the premises to maintain the feeling of spaciousness and minimalism that predominates in the rest of the project.
Ultramarina Coruña
9
105
0
Published:

Ultramarina Coruña

An interior design project with minimalist lines in line with the possibilities offered by the venue and the evolution of the studio in recent y Read More
9
105
0
Published: