Client: Landhoeve De Zwieseborg – Discipline: concept


De vraag:

Ontwikkel een nieuw merk dat los staat van 'zorg' en waarmee we de doelgroepen het beste kunnen bedienen. 

Dus: wat is ons verhaal, boodschap en hoe vertalen we de mogelijkheden. 
Rekening houdend met het perceptieprobleem, de conceptgedachte terug naar toen en het schetsen van kaders om het concept in lijn te houden presenteren we hierbij, vol trots, Landhoeve de Zwiese.
 
 
 
 
 
Voel je rijk
 
Even weer ervaren wat echt belangrijk is. Samen genieten zonder afleiding, dat is echte rijkdom. Met de natuur als omlijsting, een rijke historie als inspiratie en de leefwijze van onze voorouders als voorbeeld. Even terug naar een ongecompliceerde tijd, zonder drukte en stress.
 
Waar de Loozensche Linie vroeger de strenge scheidslijn was, vormt die nu de verbindende factor tussen ons erf en de natuur. Zoals we onszelf verbonden voelen met de grond, met onze gasten en met de generaties die ons voorgingen. De linie van toen is de bloedlijn van nu. 
 
Wees welkom en voel je rijk. Speel, lach, ontmoet en relax. Geniet van de ruimte, de aandacht en de vrijheid om je verblijf in te vullen zoals je het zelf wilt. Op het terras, op het erf of langs de Vecht, in de kinderboerderij of in het restaurant, in het hotel of op de camping.
 
Proef de historie, ruik de natuur en adem de rust op Landhoeve de Zwiese. 
 
 
Vier het samenzijn en voel je rijk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rebranding Landhoeve de Zwiese - Voel je rijk!
24
425
5
Published: