Glamor Klinik corporate identity and branding
A Glamor Klinik azért jött létre, hogy te is elérhesd a legtitkosabb vágyaidat, hogy szebb, karcsúbb, és sikeresebb legyél.

Cégünk elsőként vezette be Magyarországon a beYOUtifull 2.0. protokollt, amely segítségével hosszantartó és látványos eredmény érhető el a bőr fiatalításában és egészségének megőrzésében, a csúcstechnológiás orvosesztétikai kezelések, a személyre szabott professzionális kezelési protokollok és a kiváló minőségű otthoni organikus bőrápoló termékekkombinálásával.

#design #clinic #healthy #logo #branding #corporateidentity #designer #graphicdesign #interiordesign #brand #creative #artwork #mockup #webdesign 

Glamor Klinik beauty salon (beauty parlour) establishment dealing with cosmetic treatments for men and women. Glamor Klinik is a place where your hair, face, and body can be given special treatments to improve their appearance.
Glamor Klinik corporate identity and branding
3
68
0
Published:

Glamor Klinik corporate identity and branding

Glamor Klinik beauty salon(beauty parlour) establishment dealing with cosmetic treatments for men and women. Glamor Klinik is a place where your Read More
3
68
0
Published:

Tools